خودش واقعا خوبه،اگه یکی دو بار خیانتش رو نادیده بگیرم،ولی از اینکه اولویتش زندگی خانوادشه و داره همه تلاششو میکنه که برا اونا خونه بگیره وسایلشون رو نو کنه،در صورتی ک ما هنوز خودمون مستاجریم،پولم که اصلا به من نمیده،ولی ماهیانه ده پونزده تومن برا خانوادش میزنه،چیزی هم بهش میگم میگ دلم میخاد مشکلی داری،ازش خیلی دل چرکین شدم،هفت سال صبر کردم،ولی درست نشد،شرایط طلاق رو هم دارم،به نظرتون جدا شم؟من به فکر ایندمم،میگم اگه بچه بیارم و اوضاع از این بدتر بشه چی....
اگه خودت شاغلی و درامد داری حتما جداشو چون تو باید برای اون خرج کنی اونم پولاشو خرج بقیه کنه اگه شاغل هم نیستی بازم جدا شو برو شاغل شو الان بچه نداری خیانت کرده بعدا که باردار شی میخواد چیکار کنه
من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز
😘😘😘🤍🤍🤍بخند قربونت برم 😂😂😂♥️♥️♥️ژوووووون 😁😁😁ژیگرمی🤪🤪🤪😑😑😑😑😑😑😑چیه میخوام یکم بچه باشم مشکلی داری؟ تو خیلی باارزشی من قدرتو میدونم دوستت دارم یادت باشه همیشه یکی تو آسمونها تورو نگاه میکنه اون دوستت داره عاشقته مراقبته من تو هیچکدوممون تنها نیستیم ما خدارو داریم هر شب تو فکرتم اونیکه واقعی دوستم داشت خدام بود به هیچکس جز خدا محتاج نباش یادت باشه از کجا اومدی و کجا خواهی رفت 🤚 خوبه خوشحال شدم باعث خندت شدم 😑😂بوس بای