2777
2789

سلام من شوهرم خوبه فقط ی مشکل بزرگ داره اینم زود عصبی میشه دست ب زنم داره ..من خسته شدم از این تحقیر شدن میخواستم بریم پیش مشاور نمیدونستم چیکار کنم بدبختی اینه دوسش دارم اونم دوسم داره بعد فهمیدم باردارم از اون روز روزم سیاهه نمیدونم چیکار کنم دیروزم دعوا کردیم هر چی اومد گف من ساکت موندم ب خاطر بچم ک بدتر نشه ولی ناراحتم میترسم از آینده چیکار کنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگه باردار شدی بهترین کار همون سکوته

پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️

ببخشیدا

اما مردی که دست بزن داره تا ابد کنسله

من شوهرم دست روم بلند کنه میرم خرما و حلوا و گردو و پودر نارگیل میخرم و تدارک مراسم ختمشو میبینم

چون اطمینان دارم پدر و داییام نمیذارن زنده بمونه 

خودشم میدونه بنده خدا

من خودمم ادم عصبی ام دعوا کنیم نمیتونم جلو خودمو بگیرم ولی ایندفعه ترسیدم برا بچم ولی خو نمیشه ک همش ...

من همیشه سکوت کردم و همین باعث شد همسرمم دیگه دعوا نکنه ،نهایت دوتا غرمیزنه ول میکنه 

بعد ک اروم بود حرف میزنیم و حلش میکنیم 

این دعواهایی ک میگم منم توش واقعا تقصیر دارم فقط حرفم اینه شوهرم بزرگش میکنه کم پیش میاد دعوا کنیم&n ...

خودت تنهایی برو مشاور 

پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️

این دعواهایی ک میگم منم توش واقعا تقصیر دارم فقط حرفم اینه شوهرم بزرگش میکنه کم پیش میاد دعوا کنیم&n ...

خب پس خدا رو شکر 

اگه میدونی رفتاراش خشمگینه میتونی ببریش روانپزشک بهش دارو میده خیلی خوب میشه