2777
2789
عنوان

بیاین بیاین تورو خدا 🥺

91 بازدید | 14 پست

امشب زنگ زدن ک برا عقدم جلسه بزارن واسه مهریه این چیزا وای خیلی استرس دارم باهم لجن دو تا خانواده 🥺😭ای خداااا تورو قرآن جان عزيزتون یه دعایی برام بکنین چیکار. کنم میترسن مهریه زیاد بگن همه چیو خراب کنن من چ کاری از دستم بر میاد؟؟؟  توی اینترنت میگن ک 14 تا سکه تعیین شده وه بیشتر 14 تا باید خانواده مالیات بدن درسته آره؟؟؟ چیکار کنم من چ کاری از دسم بر میاد کسی تا حالا ای مشکلارو داشته بهم بگین چیکار کنم خیلی زجر کشیدیم تا اینجا رسیدیم خیلی نامردن خانوادم ازشون متنفرم متنفررر چقد دل ما دوتا جوونو شکوندن الکی همش میترسم خراب کنن کمکم کنین من میتونم چ کاری کنم ک چیزی خراب نشه 😭😭🥺دعا کنین برام 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تهش می‌فهمی هرچی خانواده میگن به خیر و صلاح خودت بوده 

نبوده سر چیز الکی ای بلاها سر ما آوردن به خاطر پسر عموم واقعا من موندم چقد نامزد بازی در آوردن سر ما دوتا به خاطر  این بچه ی بی شرف 

عزیزم مهریه یه چیزی نیست که شما براش نظر بدی 

این یه صحبته بین خانواده ها 

شما هیچی نگو بزار ببین چی میشه

مهریه معقول ۱۱۴ تا سکه هست فکر کنم

اگر خانواده پسر مقدار مهریه کم معین کنن بدون یه جای کار میلنگه

عزیزم مهریه یه چیزی نیست که شما براش نظر بدی  این یه صحبته بین خانواده ها  شما هیچی نگو ...

خب خانواده ی من جهیزیه نمیدن باید من چیکار کنم مهریهم ببرن بالا بعد جهیزیهم نامزدم بخره کامل خب چ خاکی تو سرمون بریزیم از دس اینا 

خب خانواده ی من جهیزیه نمیدن باید من چیکار کنم مهریهم ببرن بالا بعد جهیزیهم نامزدم بخره کامل خب چ خا ...

اگر جهاز نمی‌دن پس موظف هستن وام ازدواج رو بدن یه آقا پسر و قسطاشم خودشون بدن

برا این چیزا صبر کن ببین چی میشه

اگر دیدی مشکل هست با یه بزرگتر که بتونه خانواده رو راضی کنه صحبت کن تا بیاد پادرمیونی کنه