2777
2789
عنوان

مادرشوهرم خیلی ناراحتم کرد ناحق

| مشاهده متن کامل بحث + 607 بازدید | 50 پست
دقیقا خیلی رو دادم بهش،دخترش ۳۸ سالشه من ۲۵ اونوقت باهم بریم بیرون هرچی مناسب دختر ۲۰ساله باشه برا ا ...

خب این کار شما اشتباهه

نباید با مادرشوهر بیرون برین واسه خرید

یا با شوهر یا اگه وقت نداشت مادر یا خواهر خودتون یا اصلا تنها

من الان ۱۵ ساله ازدواج کردم تا حالا باهاشون تنهایی جایی نرفتم موقع خرید شوهرمو مادرم یا خواهرم مواقع دیگه حتما شوهرم باید باشه تا برم پیششون

منم چند روز قبل رفتم خرید بعدش دیروز شنیدم تو خونشون به جاریش میگفت پسرم براش مانتو خریده شلوار خریده کفش خریده منم از اتاق دراومدم گفتم اره زن عمو رفتم حقوق ی ماهمو دادم لباس برگشتم اگه جوابشو نمیدادم خفه میشدم

پرستاری از دیار عاشقان   پرستاری شغل من نیست عشق من است. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به تو تا به حال گفته چشمامو می بندم دهنممو باز میکنم ؟یا شعور معرفت نداری ؟یا برگرده بگه برای پسر من ...

خب تو هم میگفتی واسه شوهرت و دامادتم زن زیاده اونم با اخلاقای خوب نه اخلاق سگی که تو و دخترت دارین

کار درستی میکنی

تو هموار خودتو بکن اهمیت نده.ببین‌اگر برا این‌چیزا خودتو ناراحت کنی مریض میشی از من بشنو ‌.باورت میشه من ترسو بودم جواب نمیدادم .چون کلا تو خانوادم‌این بحثا نیست مثلا دلمون میخواد داداشم بهترینا رو برا خانوادش انجام‌بده که جلو زن و بچش شرمنده نباشه با هر پیشرفتی مامانم میگه خدایا شکرت.به کسی هم نمیگفتم همسرم بعضی چیزا رو یادم داد چون ناراحت میشد میگفت پرسیدن بگو فلانی حساب کرده بگو نمیدونم.میانشکایتتو نهایت به من‌میکنن من بلد جواب بدم..نه با همسرت بحث کن که بینتون دلخوری پیش بیاد و از هم دور بشید.نه خودتو ناراحت کن.اگر جای سال اول زندگیم‌بودم‌خیلی کارارو نمیکردم و خیلی کارارو میکردم.خیلی زندگی خودمو همسرم دچار تنش شد.که تاثیر گذاشت رومون

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

منم چند روز قبل رفتم خرید بعدش دیروز شنیدم تو خونشون به جاریش میگفت پسرم براش مانتو خریده شلوار خرید ...

کاش منم جواب میدادم اما به شوهرم گفتم غیر مستقیم از خجالتش در اومد

برای حاجتم اگه میشه یه صلوات بفرس قربة الي الله🌸
تو هموار خودتو بکن اهمیت نده.ببین‌اگر برا این‌چیزا خودتو ناراحت کنی مریض میشی از من بشنو ‌.باورت میش ...

درسته خدا رو شکر همسر منم سمت منه

برای حاجتم اگه میشه یه صلوات بفرس قربة الي الله🌸