2777
2789
عنوان

مادرشوهرم خیلی ناراحتم کرد ناحق

| مشاهده متن کامل بحث + 607 بازدید | 50 پست
مامان بزرگ من از مگه اومده بود تو تالار شام دادن منم یه کت شلوار گرفتم تو همون تالار مادرشوهرم تا دی ...

اینم همینجوریه،تازه میخان مبل نو بخرن اینجوری میکنن قرار نیست رو اونا بشینیما اونا برا مهمونه و ۳۲ تومن پول دادیم منم سال ۱۴۰۰برا جهازم سرویس چوبم ۱۴۶میلیون شده گفتم رو مبل ۳۲ تومنی اگ نشینیم باید از کنار برا من ردم نشیم خندیدم

برای حاجتم اگه میشه یه صلوات بفرس قربة الي الله🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینم همینجوریه،تازه میخان مبل نو بخرن اینجوری میکنن قرار نیست رو اونا بشینیما اونا برا مهمونه و ۳۲ ت ...

پس تنها کار بی تفاوت بودنه اونا عوض نمیشن ما هم نمیتونیم عوضشون کنیم پس بهتره خودمونو عوض کنیم و بی اهمیت باشیم و کار خودمونو کنیم ولی تو نهایت احترام به همدیگه

اینم کم حرف بمن نگفته

به تو تا به حال گفته چشمامو می بندم دهنممو باز میکنم ؟یا شعور معرفت نداری ؟یا برگرده بگه برای پسر من دختر زیاده از این چیزا؟

به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............
مامان بزرگ من از مگه اومده بود تو تالار شام دادن منم یه کت شلوار گرفتم تو همون تالار مادرشوهرم تا دی ...

مادربزرگت جای مادر شوهرو پر میکنه.من واقعا دوست ندارم‌حرفشونو بزنم بدتر از اونا هم‌هستن.ولی واقعا فکر میکنم چه جوری تونستن انقد بدی کنن و باز بگن ما که کاری نداریم‌باهاشون و هنوز من بده هستم.اصلا لحطه ای فکر نمیکنن خیلی دلم میخواد یه بار بشینم جلوش همه کاراشو بگم.

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

مادربزرگت جای مادر شوهرو پر میکنه.من واقعا دوست ندارم‌حرفشونو بزنم بدتر از اونا هم‌هستن.ولی واقعا فک ...

مامان بزرگم کاری نکرده میگم تو تالاره از مکه اومدن مامانبزرگم مادرشوهرم این رفتارو کرد

واسه منم همینه همه کار میکنن اخرم میگن کاری نکردیم

پس بهتره بی خیال بشی به زندگیت برسی من که بیخیالشون شدم کلا

مطمین باش کاراشونم بگی بازم زبونشون درازه

مامان بزرگم کاری نکرده میگم تو تالاره از مکه اومدن مامانبزرگم مادرشوهرم این رفتارو کرد واسه منم همی ...

اهان الان متوجه شدم

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

مامان بزرگم کاری نکرده میگم تو تالاره از مکه اومدن مامانبزرگم مادرشوهرم این رفتارو کرد واسه منم همی ...

کلمه مادرشوهرو ندیدم.حالا من خواهرای همسرم وضع مالیشون خوبه به قول خودشون همه چیو مارک‌میگیرن از جای خوب.ولی برا اونا میاد پز میده با افتخار که فلان‌چیزو خریده انقد نمیدونم واقعا چرا من خرید میکنم ناراحت میشه.حتی جاریمو برادرشوهرم ولخرجن.چون‌جاریم با اونا خیلی چشم‌همچشمی داره.ولی ازش میترسن.من اوایل خیلی صرفه جویی میکردم چون زندگیم ایجاب میکرد ولی بعدا یکم عادتشون دادم چیز جدید زیاد ببینن.یعنی یه جوری بق میکنن قیافشون میره تو هم‌اصلا نمیتونن ظاهرو حفظ کنن.در صورتیکه برا مادرشم کم نزاشتم

به تو تا به حال گفته چشمامو می بندم دهنممو باز میکنم ؟یا شعور معرفت نداری ؟یا برگرده بگه برای پسر من ...

من بدتر از اینا رو شنیدم.

به تو تا به حال گفته چشمامو می بندم دهنممو باز میکنم ؟یا شعور معرفت نداری ؟یا برگرده بگه برای پسر من ...

ولی ببین نمیشه گفت چون من شنیدم من سختی کشیدم پس تو هم تحمل کن.ما هم‌نباید کوتاه میومدیم میتونستیم دفاع کنیم از غرورمون.

کلمه مادرشوهرو ندیدم.حالا من خواهرای همسرم وضع مالیشون خوبه به قول خودشون همه چیو مارک‌میگیرن از جای ...

کلا همشون همینن منم خواهرشوهرم زیاد میخرید کلی کیف میکردن به من که میرسید حالشون بد میشد ولی چرا ما باید اینقد مهمشون کنیم که از ب خوردشون ناراحت بشیم ببینیم اونا چی میگن چی نمیگن اصلا مهم نیستن سعی کن جوری رفتار کنی که هر کاری کنی جرات نظر دادن نداشته باشن بیشتر به خودت احترام بذار

اره عزیزم بهم گفته چادر نپوشی عین فلانی میشی فلانکاره بعد میگف برا پسرم تو محله خواستگار میومدن میگفتن دلمون میخواد با شما فامیل شیم من گفتم خیلی خواستگار داشتم اونم گف آره منم ب پسرم گفتم وایسا خودم برات یه دختر خوب بگیرم قبول نکرد

کلا همشون همینن منم خواهرشوهرم زیاد میخرید کلی کیف میکردن به من که میرسید حالشون بد میشد ولی چرا ما ...

دقیقا خیلی رو دادم بهش،دخترش ۳۸ سالشه من ۲۵ اونوقت باهم بریم بیرون هرچی مناسب دختر ۲۰ساله باشه برا اون میپسنده هرچی مناسب زن ۶۰ساله باشه برامن مثلا نشون میده میگه این برا تو مناسبه😐😐😐

ولی ببین نمیشه گفت چون من شنیدم من سختی کشیدم پس تو هم تحمل کن.ما هم‌نباید کوتاه میومدیم میتونستیم د ...

اره کوتاه اومدن بسه

کلمه مادرشوهرو ندیدم.حالا من خواهرای همسرم وضع مالیشون خوبه به قول خودشون همه چیو مارک‌میگیرن از جای ...

کار درستی میکنی