2777
2789
عنوان

چقدخرجی میگیرین

1217 بازدید | 91 پست

من و پسرم باهم،2700بهم میده کلاهفته هفصدمیده اماپونصدشومیدم به وام خانگی ک خدم بازکردم واسه حدم پس اندازکنم2700برام می مونه اماواسه خدم عیدنوروزتاعیدنوروزسال دیگ لباس ولوازم ارایش نمیخره ب هیچی کارنداره واسه پسرمم چون بم خرجی میده لباس نمیخره درسال غیرعیدنوروزشایدیکی دوباربقیش باخودمه درامدشم 18هست اماچارش میره واسه اجاره امامن خیلیکم میارم احساس میکنم بنظرتون کم خرجی نمیگیرم ب دکوری های خونه. کاری نداره خدم کنسول وقاب عکس چیزی خشم میادمیخرم اون کارنداره من برادل خدم میخرم به اون باشه میگ نخرمجبورنیستی حتی نمی مونه ی لباسی چیزی دلم میخادبخرم شماچقدمیگیرین خرجی بایک بچه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مجردم 

همینجوری کم زیاد میگیرم می‌ره😂

یه موقع میبینی ماهی پنج میلیون میده یه بار ماهی دو میلیون هیچی معلوم نیس 

کارتشو میده بعضی وقتا 

نزدیکترین حالت بین دو تا آدم لمس فیزیکی نیست. بلکه وقتیه که بتونن زخم‌هاشون رو بدون ترس از سوءاستفاده به هم نشون بدن .
مجردم  همینجوری کم زیاد میگیرم می‌ره😂 یه موقع میبینی ماهی پنج میلیون میده یه بار ماهی دو میل ...

کارت کی

مامانم اسمانی شد خیلی دوسش داشتم و دارم و خواهم داشت اگه دوست داشتی براش فاتحه بخون دوست خوبم
مجردم  همینجوری کم زیاد میگیرم می‌ره😂 یه موقع میبینی ماهی پنج میلیون میده یه بار ماهی دو میل ...

خب حدت تنهابدون اینک جایی قسط بدی خوبه من خیلی کم میارم هیچکارنمیتونم بکنم🥲

خب حدت تنهابدون اینک جایی قسط بدی خوبه من خیلی کم میارم هیچکارنمیتونم بکنم🥲

من اکثرا میزارم کنار طلا میخرم یا حتی بابام لنگ باشه بهش میدم خرج نمیکنم همشو همیشه 

ولی هزینه دارم باشگاه و اینا...

نزدیکترین حالت بین دو تا آدم لمس فیزیکی نیست. بلکه وقتیه که بتونن زخم‌هاشون رو بدون ترس از سوءاستفاده به هم نشون بدن .