2777
2789
عنوان

کسی کنسرت سامی بیگی رفته؟؟

352 بازدید | 25 پست

معین و شادمهر رفتم دلم میخواد خواننده های دیگ برم و یامی بیگی دوس دارم اهنگ هاشو خصوصا که اهنگ ای جونم اهنگ رقص چاقو عروسیم بود ولی میگن ملی بک میخونه و موندم چ کنیم

منم ببررررررر

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چقد خوب که کنسرت شادمهر رو رفتی 

شما داری تو رویای ما زندکی میکنی😍

بنظرم سامی بیگی رو برو 

این بشر خیلی گوگل و با مزه هست 

کنسرت هاش و ک میبینم خدای انرژی 😍 مطمنم خوش میگذره بهت 

خدای رنگین کمان🕊️

چقد خوب که کنسرت شادمهر رو رفتی  شما داری تو رویای ما زندکی میکنی😍 بنظرم سامی بیگی رو برو&nb ...

ارههه انرژیش خوبه و خصوصا اهنگ هاش ک با همسرم خیلی خاطره داریم💕 قربونت گلم ایشالا شما هم حتمن میری کنسرت شادمهر و کلی کیف میکنی

🥺💕

عاشق شادمهر و معینم ولی سامی بیگیی هم عشقههههه مهصوصا تیپاش و رقصششش

اقایی کی میبریم کنسرنتت  @ey_babaa

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

چرا همه میگن پلی بک😭

اگ پلی یک هم بخونه باز ارزش دارههه

عاشق شادمهر و معینم ولی سامی بیگیی هم عشقههههه مهصوصا تیپاش و رقصششش اقایی کی میبریم کنسرنتت ...

اارههه رقصص 

اره معین و شادمهر خیلیی خوبن و بهترین کنسرت هایی بودن ک رفتیم

اارههه رقصص  اره معین و شادمهر خیلیی خوبن و بهترین کنسرت هایی بودن ک رفتیم

چند سال پیش رفتید

خداکنه منم بتونم روزی برم