2777
2789

شبتون بخیر

توی قنوت نماز وتر ب فارسی برای چهل مومن دعا کنم حالا از خدا بخام فلان مشکل شون و حل کنه یا بگم خدایا مورد رحمت خودت قرار بده اشکال داره؟ 

۲- توی نماز وتر بعد از قنوت و اون ایه ها و العفو ک میگیم بعد اینا ک تموم شد باید رکوع بریم و سجده بعد تشهد و سلام بعد دیکه تموم میشه نماز؟! 

۳-بعد من توی نماز شفق میخاستم سوره فلق و بخونم اولش یادم نمیوند یکم ی کوجولو خم شدم قرانم اون صحفه باز بود نکاه کردم خوندم اشکال داره؟! 

۴-بعد توی قنوت نماز وتر برای خودم دعا کنم و  گریه کنم و... نماز و باطل نمیکنه؟! 

تا بداند که شب ما به چه سان می‌گذردغم عشقش دِه و عشقش دِه و بسیارش دِه.                   کام دنیا بر لبم هرگز نشد  اما گذشت کس چه میداند چه ها برما گذشت خنده بر لب بغض دنیا خورده ایم  خنده و بغض دنیا یکجا گذشت                                   خدایا شکرت بخاطره همچی شکرت ک منو ب همه ارزوهای قشنکم میرسونی. 1399/12/7وقتی تورو دیدم نمیدونستم زندگیم انقدر تغییر میکنه.                          1402/1/11نمیدونم کدوم حرفات و باور کنم سعی دن برای موندن من توی رابطه رو یا کاراتو.                        واسه موهاتون اکر کم پشته روغن رزماری بزنید واسه مژه هاتون روغن کرچک ناخوناتون و همش مرطوب نگه دارید اب زیادبخورید واسه روشن شدن پوستتون و الورا گه کاهی بزنید
تورو خدا تاپیک اخرم گزارش بزنید آبرو م در خطره براتون سورهدتوحید میخونم لایک کنید

رفتم دیدم چیزی نبود ک

تا بداند که شب ما به چه سان می‌گذردغم عشقش دِه و عشقش دِه و بسیارش دِه.                   کام دنیا بر لبم هرگز نشد  اما گذشت کس چه میداند چه ها برما گذشت خنده بر لب بغض دنیا خورده ایم  خنده و بغض دنیا یکجا گذشت                                   خدایا شکرت بخاطره همچی شکرت ک منو ب همه ارزوهای قشنکم میرسونی. 1399/12/7وقتی تورو دیدم نمیدونستم زندگیم انقدر تغییر میکنه.                          1402/1/11نمیدونم کدوم حرفات و باور کنم سعی دن برای موندن من توی رابطه رو یا کاراتو.                        واسه موهاتون اکر کم پشته روغن رزماری بزنید واسه مژه هاتون روغن کرچک ناخوناتون و همش مرطوب نگه دارید اب زیادبخورید واسه روشن شدن پوستتون و الورا گه کاهی بزنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوال منم هست از پاسخگوی مسائل شرعی بپرس

از کجا پیدا کنم جنین ادمی رو؟ 

برای دعا چهل مومن اللهم اغفر فلان پسر فلان بگو اگر هم سختته هر جور دوست داری 

بعد قنوت هم اره رکوع و سجود برو و تشهد و سلام و خاتمه نماز 

اون گریه هم باطل نمیکنه یکی از دلایل توصیه به نماز شب همین نزدیکی به خداونده 

در کل چون مستحبه هیچ کدوم از کارات ایراد نداره

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .

عزیزم گریه اینا باطل کننده نماز نیس..

بعد از وتر رکوع و سجود و تشهدوتمام..

توی قنوت بگو اللهم ارحم فلان..تا ۴۰نفر بشن..

با عرض پوزش اسم کاربریها یادم نمیمونه!                                        سوال ورزشی دارید میتونید بپرسید.
عزیزم گریه اینا باطل کننده نماز نیس.. بعد از وتر رکوع و سجود و تشهدوتمام.. توی قنوت بگو الله ...

و خم شدی ادامه سوره رو نگا کردی هم اشکال نداره..

با عرض پوزش اسم کاربریها یادم نمیمونه!                                        سوال ورزشی دارید میتونید بپرسید.

تو قنوت نماز وتر حتما لازم نیس اسم ۴۰ مومن رو بیاری و براشون دعا کنی

به جای اینکار فقط ۷ بار بگو اللهم اغفر للمؤمنین و المومنات و .... ادامه ذکر

برای العفو هم میتونی نگی و به جاش ۷۰ بار بگی استغفرالله ربی و اتوب الیه

و بعد از اینکه تشهدو سلام رو گفتی بله نمازت تموم میشی

تو قنوت نماز وتر علاوه بر اینا برا فرج و ظهور هم دعا کن( ذکر اللهم عجل لولیک الفرج)

درباره سوال ۳ هم اصلا اشکال نداره،نماز شب نماز مستحبیه و خم شدن و گوشی دست گرفتن و حتی نشسته خوندن هم اشکال نداره

درباره سوال ۴ هم خیر باطل نمیکنه ولی گریه باید برای خدا باشه 

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی