2777
2789
عنوان

چن باره همش این خوابو میبینم

181 بازدید | 17 پست

کل دندونام میریزن کنم تعبیرش چیه

یـه دخـتر بـا قلبـی مهربون🫠🤗و روحـی آزاد🫧💙عـاشـق کـتاب‌ها، فیـلم‌ها و داسـتان‌هـایـی کـه مـن رو بـه دنیـاهای دیگـه مـی‌برن. بـه دنـبال پیـدا کـردن مـعنای زنـدگی در مـیان کلـمات و تـصاویر هـستم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حالا الان میگن ریختن دندون یعنی از فامیلات یاخدایی نکرده عزیزات میمیرن ولی عمه من این خوابو دید حامله شد به تعبیرهای بدتوجه نکن

ماما نیستم ولی تعیین جنسیت میکنم🤱
صدقه بدا حتما ایت الکرسی بخون

😢😰بده؟وایی آخه چن هفتس گذشته تازه یادم اومد اونم میدونی با کلی درد چن تا چن تاشون میریختن خیلی بد بود نمیدونم چجوری بگم

یـه دخـتر بـا قلبـی مهربون🫠🤗و روحـی آزاد🫧💙عـاشـق کـتاب‌ها، فیـلم‌ها و داسـتان‌هـایـی کـه مـن رو بـه دنیـاهای دیگـه مـی‌برن. بـه دنـبال پیـدا کـردن مـعنای زنـدگی در مـیان کلـمات و تـصاویر هـستم.

😢😰بده؟وایی آخه چن هفتس گذشته تازه یادم اومد اونم میدونی با کلی درد چن تا چن تاشون میریختن خیلی بد ...

عزیزم بهتره صدقه بدی و ایت الکرسی بخونی انشالله که چیزی نیس

درد را باران نمیشورد ولی.... زیر باران زیر باران گریه کن

ممنون از همتون بچه ها 🥲❤

عزیزم بهتره صدقه بدی و ایت الکرسی بخونی انشالله که چیزی نیس

چشم حتما❤

خدا بخیر کنه واسه همه ایرانیا.تعبیر خوابت عمومیه.مربوط به کشور میشه.دیگه قراره چه فاجعه ای پیش بیاد؟ هر روز مصیبت.دخترم یه خواب تقریبا این شکلی دید تعبیرش بیماری همه گیر جهانی میشد .همه خندیدیم.بعد از سه چهار ماه کرونا شیوع پیدا کرد

دندان خیلی تعبیر های مختلفی داره که همیشه هم بد نیست

منم بارها این خواب رو دیدم و همه اطرافیانم سالم هستن

برای شما بع معنی رشد و عبوز از این مرحله زندگی هست. مرحله ای از زندگیت هستی که سخته و خبور ازش هم سخته اما به رشد و تکوین میرسی

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
خدا بخیر کنه واسه همه ایرانیا.تعبیر خوابت عمومیه.مربوط به کشور میشه.دیگه قراره چه فاجعه ای پیش بیاد؟ ...

وای یاخدا یهو ذهنم رف به این سمت😔نکنه تعبیر خواب منم مرگ رئیس جمهور اینا شد 😭🤦‍♀️آخه میدونین تقریبا دو سه هفتس از این خواب گذشته