2777
2789
عنوان

یه صداهایی تو مغزم..

172 بازدید | 18 پست

یه صداهایی تو مغزم هی داره تکرار میشه صدایه حرف زدنه خودم با خودم ،صدایه بقیه باتمامه صدایه بلندو کوتاهشون صدایه موزیکی ک گوش میکنم همینکه هنزفری و قط میکنم ذهنم شروع میکنه به تکرارعه خوندن موزیک ، زنگ تلفن، ایفون ک میخوره من یه ان توخودم بهم میریزم گاهی انقد صدایه چند نفر تو گوشم همزمان حس میکنم که واقعا دیونم میکنه نمیدونم این صداها چین ؟؟علتش چیه ؟؟بخاطر گوش کردن باهنزفریه ؟؟؟بخاطر درون گرابودنمه ک با خودم انقد حرف زدم ک این صداها تکرار میشه ؟؟گاهی از صدا حالم بهم میخوره

خدایا ناامید کردی اونیکه با امید صدات کرد 🖤

یادمه۱۵ سالم بود 

یکی ازم پرسید بد ترین صدایی که می‌شناسی چیه ؟ 

گفتم صدای سکوت!!! 

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی قشنگه چرا فکر میکنی بده 

سکوت واسه بعضی از افراد قشنگه 

واسه منی که تو اون سن دائم زیر فشار بودم 

صداهای زیادی میومد تو مغزم که اذیت میکرد ! 

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

چرا یعنی علتش چیه ؟؟

نمیدونم خیلی چیز بدیه حسرت آرامش تو دلم مونده به نظرم همش به خاطر استرسی بودنمه

دیگر تنها،گریه حالم را می داند...از عشق،دلتنگی هایش می ماند...                  

آها منم منظورم اینه سکوته ذهن و مغز قشنگه😐🔪

اون که بله الان متوجه لذت بخش بودنش کامل رسیدم 

ولی اون موقع ها عذاب اوره ! 

صداهای مغز بد تر از صدای هیاهو و .. که گوش می‌شنوه ! 

اره من خودم وسواس فکری دارم و درک میکنم . چطور ذهنت ساکت شد؟

فکر میکردم مشکلات تموم بشه مغزم آروم میشه 

متوجه شدم تو این دنیا هیچوقت مشکلات تموم نمیشه بلکه از نوعی به نوع دیگه تبدیل میشه ! 

با به دست آوردن ذهنیت های درست و دیدگاه های درست تونستم چیزایی که اذیت کننده هستند رو کنترل کنم که اذیت نشم ! 

چقد خوب خوشحال شدم برات. الان چند سالته ؟ چند سالگی تونستی آروم بشی

۲۵

حدودا از ۱۹ سالگی تونستم به آرامش ذهنی برسم !

در حدی که الان اتفاق بدی هم میفته حرص نمی‌خورم و اذیت نمیشم ! 

از تلقین ذهنم رو گول میزنم ☺️

مثلا یک بار تو جاده عجله داشتم و لاستیکم پنجر شد 

زدم کنار زاپاس رو عوض کنم 

دیدم زاپاس هم پنچره 

با این که عجله داشتم پیش خودم گفتم من با این عجله ای که داشتم این اتفاق جلو ، اتفاق خیلی بد تر رو گرفت 

خوب خداروشکر 

اسنپ گرفتم دو تا لاستیک رو بردم اوکی کردم 

اومدم ادامه مسیر رو رفتم  و یک در صد عصبی و حرص و .. اجازه ندادم بیاد سراغم 

اذیت شدم به این درجه برسم 

ولی الان واقعا راحتم 

۲۵ حدودا از ۱۹ سالگی تونستم به آرامش ذهنی برسم ! در حدی که الان اتفاق بدی هم میفته حرص نمی‌خورم و ...

چخوب من الان وارد ۲۶ شدم و هنوز سخته برام خیلی. البته من ژنتیک مشکل اختلال وسواسی فکری هستم