2777
2789
عنوان

امروز کلاه گشادی سرمون گذاشتن

326 بازدید | 17 پست

یه آقاهه بود تو بازار پشت ماشینش چند کیسه برنج گذاشته بود منو همسرم داشتیم رد می‌شدیم یهو دیدم چ برنج خوش عطریه رفتم قیمت گرفتم گفت برنج هاشمی مال پدربزرگمه کیلو۸۰بعدم یه ذره از تو کیسه برداشت بهم داد خیلی خوش عطر بود منم گفتم بخریم شوهرم گفتش ک ن بعد اومدیم سوار ماشین شدیم منم همش دستمو بو میکردم گفتم اصلا برنج اینجوری خوشبو ندیدم تا ده دقیقه بوش هنوز تو دستم بود خلا صه شوهرم دید من دوست دارم گفت خب میرم میخرم یه عالمه راهو رفته بودیم دور زد رفتیم ی کیسه برداشتیم گفتم همونه گفتش آره همونه 

باورتون نمیشه اومدیم خونه برنجه پاکستانی بهمون انداخته یک میلیون و ششصد پول دادیم دارم سکته میکنم شوهرم خیلی سرزنشم کرد البته حق داره

ببخشید طولانی شد ی چیزی بگین آروم شم

باید باز میکردین نگاه میکردین

دیگه به هر حال کاریه که شده

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=340361317]فردا برو اگه اونجا بود که دیگه..[/QUOTبازار روز بود مگه اینکه تا جمعه هفته بعد صبر کنم ولی دیگه بعید می‌دونم بیاد خدا ازش نگذره بعضیا چرا خدارو یاد نمیکنن از غصه خوایم نمیبره بیچاره شوهرم تو این بی‌پولی چوب حماقت منو خورد  

ببین از طریق رسید نمیتونی پیداش کنی

شوهرمو همینو گفت میگه میرم بانک پیگیری میکنم 

ن صرفا بخاطر پولش فقط برا اینکه واقعا دارم می‌سوزم یکی اینجوری سرمارو کلاه گذاشت