2777
2789
عنوان

بیاید حالم بده لطفا

238 بازدید | 15 پست

سلام من تازه عضو شدم لطفا کمکم کنید تا سرزنش 

من ۱۵ سالمه همسرم ۳۰ اویل من راضی نبودم از ازدواجمون ولی بعدش عاشقش شدم و خیلی دوسش دارم ۸ ماهه نامزدیم توی این ۸ ماه من ۲ بار کتک مفصل ازش خوردم ولی چون دوسش داشتم پیشش موندم همیشه کوتاه اومدم الان ۴ ماه دیگه عروسیمونه من میگم توی تالار باشه اون میگه نه توی شهرستان توی خونه سره اون من بهش گفتم باشه ولی من تا ابد حسرت میخورم اونم قهر کرده جوابمو نمیده از ساعت ۶ عصر پیام داده که زنگ نزن خدافز همین بنظرتون چیکار کنم خیلی ناراحتم از اینکه به نظرم اهمیت نمیده.

زندگی 15روز 30روز نیست درست فکزکن بعد عروسی اخلاقش تغییراتی میکنه برعلیه ات 

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رفتارش جالب نیست ،باید به نظرت اهمیت بده 

شاید پول نداره ، ببین اگه پول داره و به نظرت اهمیت نمیده این بده اما اگه واقعا پول نداره و ناراحتی تو براش مهمه دوست نداره ناراحت شی قبول کن حرفشو

رفتارش جالب نیست ،باید به نظرت اهمیت بده  شاید پول نداره ، ببین اگه پول داره و به نظرت اهمیت ن ...

پول داره خیلی ام داره فقط  زیاد اهمیت نمیده حتی میخاد تو شهرستان بالا ترین هزینا هارو انجام یده

پول داره خیلی ام داره فقط  زیاد اهمیت نمیده حتی میخاد تو شهرستان بالا ترین هزینا هارو انجام یده

پس این آدم تو زندگی بیشتر از این هم زور میگه ،امکان داره بهم بزنی نامزدیتو؟ عقدید یا سیقه ؟

پس این آدم تو زندگی بیشتر از این هم زور میگه ،امکان داره بهم بزنی نامزدیتو؟ عقدید یا سیقه ؟

عقدم اره بخام میتونم بهم‌بزنم ولی دلم باهام نمیاد اخه خیلی دوسش دارم😭