2777
2789
عنوان

درس بخونم که چی بشه؟؟؟؟؟😐

263 بازدید | 24 پست

الان ۵ شنبه هفته بعد کنکور ارشده امشب دیر میخوابم همین الان رفتم ابی بزنم ب سرو صورتم اول با انرژی ک اره امشب میخونم تموم میشع این هفته بعد یادم اومد تابستون ازمون استخدامیه یعنی بعد کنکور ارشد مدت کوتاهی استراحت میکنم و دوباره باید بخونم بعد اون دانشگاه شروع میشه دوباره برای امتحاناش باید بخونم😐خب ک چییییییی؟؟؟؟؟؟ همش شد خوندن که اصلا بفرض همه ازمونام قول شدم سر کار خوبم رفتم اخرش ک چیییی؟

من اصلا نمیخوام درس بخونم یه شوهر میکنم خرجمو میده منم راحت ب زندگیم میرسم

قشنگترین قسم رو سعدی میده ، اونجا ک میگه به وصالت،به وصالت ک مرا طاقت هجران تو نیست :)🌱 تفاوتها و اختلاف نظر ها آنقدر صدمه نمیزنند تا طرز بیان و راه و روشی که به کار میبریم 🦋وزن اول و فعلی ۷۹😬هدف اول ۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف سوم ۶۵🔒هدف چهارم ۶۰🔒هدف نهایی ۵۵🔒

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بقیه ارو نمیدونم 

ولی من درس میخونم ک بچم پیش دوستاش با افتخار بگه شغله مادرش چیه/

درس میخونم ک اگ با شوهرم ب مشکل خوردم از جدا شدن یا رفتن نترسم ب خاطرع اینکه پولو شغل ندارم/

درس میخونم ک اعتبار داشته باشم /

درس میخونم ک رقصیدن حسرتو تو چشاش ببینم /

این آخری از همه مهم تره😆

(اگ بت گفتم شما حرف بعدیتم درسته دیگه خودت بفهم چی((🐶))فرضت کردم😁) اگه با نظراتم مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی (،بزنیم جواب نمیدم){{{ببین تو نمیدونی من چیا تجربه کردم ،نمیدونی چیا ب سرم اومده ،نمیدونی چیا کشیدم چ حسایی تجربه کردم ،نظراتی ک میدم لطفا بر اساس سنم قضاوت نکن،من دارم طبق چیزایی ک تجربه کردم نظر میدم }}}     عاشقه رنگه چشاشم ،و صدایه خنده اش مستم میکنه،از موهاش نگم که کله قشنگی های جهان ماله اوناس،مردونگیه صداش آرام بخشه و خلاصه تمام حس های خبع من مربوط ب #اونه از ۱۴۰۲/۲/۱نیستش )💔ببین تو هیچ وقت نفهمیدی ولی همه ای زندگیه من بودی ٫هیچ‌وقت نفهمیدی ولی اگر یه روز نبودی من نفس کشیدنو فراموش میکردم ٫هیچ وقت نفهمیدی ولی غیره تو کسی نمیومد ب چشمم٫هیچ وقت نفهمیدی ولی من به خاطره تو خیلیارو رد کردم ٫هیچ وقت نفهمیدی ولی من ب خاطر رفتنت اعصابو‌ روانمو از دست دادم٫هیچ وقت نفهمیدی ولی تو اولینو اخرینه من بودی ٫هیچ وقت نفهمیدی ولی با بودنت آرامشو اوردع بودی٫هیچ وقت نفهمیدی ولی هر کی پشتت بد گف پاره شد ٫هیچ وقت نفهمیدی ولی من خیلی از کاراتو فهمیدم ولی ب روت نیاوردم٫هیچ وقت نفهمیدی ولی شده بودی اندازه ای مامانم عزیز٫ هیچ وقت نفهمیدی ولی ب خاطرت دستام خط خطی شد ٫هیچ وقت نفهمیدی ولی من فقد عاشقت نشده بودم ،دچارت شده بودم،مجنونت شده بودم ،شیفته ات شده بودم ،و تو بخشی از قلب من نه٫تمام قلب من بودی!)+
تف تو ارشد 

تف

قشنگترین قسم رو سعدی میده ، اونجا ک میگه به وصالت،به وصالت ک مرا طاقت هجران تو نیست :)🌱 تفاوتها و اختلاف نظر ها آنقدر صدمه نمیزنند تا طرز بیان و راه و روشی که به کار میبریم 🦋وزن اول و فعلی ۷۹😬هدف اول ۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف سوم ۶۵🔒هدف چهارم ۶۰🔒هدف نهایی ۵۵🔒

با کارشناسی کار پیدا نکردی برای چی میخونی؟  اشتباهو ادامه دادن اشتباهه

هست ولی کمه خوباشو به ارشد دارا میدن😂

بگو من چه غلطی بکنم؟؟؟ ۵ تا درس عربی مونده که باید بخونم دهم تجربیم

بخون عربی ک شیرینه ۵ فصل ک چیزی نیست من هزار صفحه ای میخونم اونم ن یه کتاب ده تا کتاب 

تو این دوره زمونه پسرا دنبال دختر مستقلن نه یه نون خور اضاف(البته ببخشیذ)

ن همچین بدم نگفتی ولی من خاستگارم حاظد امادس منتظر جواب منه فقط