2777
2789
عنوان

درس بخونم که چی بشه؟؟؟؟؟😐

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 24 پست
بخون عربی ک شیرینه ۵ فصل ک چیزی نیست من هزار صفحه ای میخونم اونم ن یه کتاب ده تا کتاب 

هیچی نمی‌فهمم خوابم میاد😭😭😭😭

قهوه هم جوابگو نیست اگر فردا خراب کنم چی!!!!

به نظرت چیکار کنم؟ تروخدا راهنماییم کن من عربیم صفر صفرهههه

کاربری دست ۲ نفر گل😊🎀
اونم شهری که هر روز سرکوفت بزنه یا یک وقت خدایی تکرده به جدایی رسیدین بمونی؟ عزت نفس جس سرکار رفتن ف ...

سخته دهنم صاف شده 

قشنگترین قسم رو سعدی میده ، اونجا ک میگه به وصالت،به وصالت ک مرا طاقت هجران تو نیست :)🌱 تفاوتها و اختلاف نظر ها آنقدر صدمه نمیزنند تا طرز بیان و راه و روشی که به کار میبریم 🦋وزن اول و فعلی ۷۹😬هدف اول ۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف سوم ۶۵🔒هدف چهارم ۶۰🔒هدف نهایی ۵۵🔒

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی نمی‌فهمم خوابم میاد😭😭😭😭 قهوه هم جوابگو نیست اگر فردا خراب کنم چی!!!! به نظرت چیکار کنم؟ ت ...

پاشو یه ابی ب سرو کلت بزن مسواک بزن یکم چیز میز بخور بشین پای کتاب تا سه بخون حداقل چیزای مهمو بخون 

قشنگترین قسم رو سعدی میده ، اونجا ک میگه به وصالت،به وصالت ک مرا طاقت هجران تو نیست :)🌱 تفاوتها و اختلاف نظر ها آنقدر صدمه نمیزنند تا طرز بیان و راه و روشی که به کار میبریم 🦋وزن اول و فعلی ۷۹😬هدف اول ۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف سوم ۶۵🔒هدف چهارم ۶۰🔒هدف نهایی ۵۵🔒

هست ولی کمه خوباشو به ارشد دارا میدن😂

نه بابا این خبرا نیس 

درضمن منظورم نبود کار نیس ، همون کار خوبه که همه دنبالشن

توهم الکی نزن 

اطرافم کلی آدم هست که دکتری بیکارن و همش میزنن سرشون که چرا یه رشته اشتباهو تا آخرش رفتیم ...

بقیه ارو نمیدونم  ولی من درس میخونم ک بچم پیش دوستاش با افتخار بگه شغله مادرش چیه/ درس میخونم ...

قشنگ بود یاداوری خوبی بود مرسی

آزمون ارشد مگه اسفند ماه نبود؟

اون علوم بود این وزارت بهداشت

قشنگ بود یاداوری خوبی بود مرسی

والا

(اگ بت گفتم شما حرف بعدیتم درسته دیگه خودت بفهم چی((🐶))فرضت کردم😁) اگه با نظراتم مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی (،بزنیم جواب نمیدم){{{ببین تو نمیدونی من چیا تجربه کردم ،نمیدونی چیا ب سرم اومده ،نمیدونی چیا کشیدم چ حسایی تجربه کردم ،نظراتی ک میدم لطفا بر اساس سنم قضاوت نکن،من دارم طبق چیزایی ک تجربه کردم نظر میدم }}}     عاشقه رنگه چشاشم ،و صدایه خنده اش مستم میکنه،از موهاش نگم که کله قشنگی های جهان ماله اوناس،مردونگیه صداش آرام بخشه و خلاصه تمام حس های خبع من مربوط ب #اونه از ۱۴۰۲/۲/۱نیستش )💔ببین تو هیچ وقت نفهمیدی ولی همه ای زندگیه من بودی ٫هیچ‌وقت نفهمیدی ولی اگر یه روز نبودی من نفس کشیدنو فراموش میکردم ٫هیچ وقت نفهمیدی ولی غیره تو کسی نمیومد ب چشمم٫هیچ وقت نفهمیدی ولی من به خاطره تو خیلیارو رد کردم ٫هیچ وقت نفهمیدی ولی من ب خاطر رفتنت اعصابو‌ روانمو از دست دادم٫هیچ وقت نفهمیدی ولی تو اولینو اخرینه من بودی ٫هیچ وقت نفهمیدی ولی با بودنت آرامشو اوردع بودی٫هیچ وقت نفهمیدی ولی هر کی پشتت بد گف پاره شد ٫هیچ وقت نفهمیدی ولی من خیلی از کاراتو فهمیدم ولی ب روت نیاوردم٫هیچ وقت نفهمیدی ولی شده بودی اندازه ای مامانم عزیز٫ هیچ وقت نفهمیدی ولی ب خاطرت دستام خط خطی شد ٫هیچ وقت نفهمیدی ولی من فقد عاشقت نشده بودم ،دچارت شده بودم،مجنونت شده بودم ،شیفته ات شده بودم ،و تو بخشی از قلب من نه٫تمام قلب من بودی!)+
اون علوم بود این وزارت بهداشت

آهان

موفق باشید 

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

هیچی نمی‌فهمم خوابم میاد😭😭😭😭 قهوه هم جوابگو نیست اگر فردا خراب کنم چی!!!! به نظرت چیکار کنم؟ ت ...

اگ ویدیو تموزشی چیزی هست نگاه کن با اون یاد بگیر من الان ویس گوش میدم تا هروقت گوشیم شارژش کم شه بیدارم بدو دختر الکی تو سایت نچرخ بدو یه چند سایت سختی داره فقط 

شکسپیر میگه در عجبم از زنان  که از خدای به این بزرگی  فقط یک شوهر میخواهند و از شو ...

خیلی خوب بود