2777
2789

امشب مهمون داشتیم و پسرشون میخواست ازدواج کنه و به دنبال دختر خانمی بود با این شرایط که؛ 37 سال داره خونه داره و ماشین تو تهران و 500 میلیون پس انداز واسه عروسی کارمند بخش خصوصی 15 میلیون حقوق. دو تا برادرن. ایشون میخواد حتما ازدواج سنتی باشه. تحصیل کرده هست اخلاقشم کم حرف هست و تا حدودی جدی اما مادرش میگه تو خونه شوخی میکنه هیچه مذهبی نیست. 

حالا شما چه جور دختر خانمی توصیه میکنید و با چه سنی؟

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودمووو😂😂😂😂😂

انشااله بهتر از ایشون قسمتت بشه منظورم از شرایط بود وگرنه دنبال معرفی نیستم.

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی  
ملاک و معیارهای اون آقا مهمه نه حرف و نظر ماها

بله ما که قرار نیست تصمیم بگیریم خواستم از نظر شماها بدونم تا بفهم فکر پسرا با ما چقدر فرق داره وگرنه خواستی خودش رو گفته و میدونم.

۳۵ تا ۴۰ سال خیلی خوبه براشون  سطح تحصیلات و کار و ... هم مثل خودش باشه اخلاقی هم یه دختر درو ...

زیر بار کمتر 10 سال نمیره و بخاطر همین پرسیدم هر کی معرفی میکنن میگه بزرگه. و اینکه اصرار داره سنتی باشه نمیدونم چرا؟

۳۵ ساله ۳۰ ساله کمتر بچه داری میشه اختلاف سنی زیادشون حس زن و شوهر بودن نداره حداقل دختره  مگه میخواد بیشتر از ۲ ۳ تا بچه بیاره ک نگران باروری باشن سنش زیاده هر چی همسن تر بهتر همو درک میکنن و معقولش اینه یه فاصله سنی ای باشه واسه شون جذابتره حداقل دیگه تو یه دهه باشن اگر خوبن از فامیلای خودت معرفی کن اگر نمیدونی معرفی نکنی بهتره تو زندگی مشترک دلخوری پیش میاد همش میندازه گردن تو یا تو دلشون فحش میده فلانی اینو معرفی کرد و منم بد بخت موقع خوشیا مردم یادشون میره

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1

من خانمی که براش توصیه میکنم اینکه سنش  ۳۵ باشه کم حرف باشه ازدیوارصدا بیاد ازون خانوم هیچ اون آقا حرف بزنه شوخی کنه خانومش فقط لبخند بزنه یعنی اینقدر کم حرفه خانوم که این آقا حسرت به دل صداش بمونه اخه این خانوم کرولال است۰😛🤣🤣🤣

زیر بار کمتر 10 سال نمیره و بخاطر همین پرسیدم هر کی معرفی میکنن میگه بزرگه. و اینکه اصرار داره سنتی ...

کمتر از ۱۰ سال؟ اینجوری که خیلی بده 

فکر کن یه دهه فاصله سنی 

همین الان دهه هشتادی و نودی ها با هم کلی تفاوت داشتن از لحاظ تربیتی ، این مسئله واسه دهه های قبل هم وجود داره

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
انشااله بهتر از ایشون قسمتت بشه منظورم از شرایط بود وگرنه دنبال معرفی نیستم.

انشالله ی کیس مناسب براشون پیدا کنید از همه نظر بهم بیان  کامنت اول خاستم شلوغش کنم فقط🥲

با بال شکسته پر کشیدن هنر است!