2777
2789

Over thinker شدم.راجع به موضوعاتی که خیلی اذیتم میکنن انقد فکر میکنم که میترکم یا خوابم میبره .چجوری بعضیا میگنهش فکر نکن بیخیال باش بابا مگ این مغز لامصب میفهمه عادت شده .مثلا با یه فرد بخاطر رفتار زشتش مشکل داشته باشید و مجبور باشید یه ساختمون زندگی کنید و هرروز ادا و...تحمل کنید چیکار میکنید که به یه طرفتونم نباشه طرف ..سطحشم پایین و غرور وحسادت زیاااد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مدیتیشن کن .. خیلی بهت کمک میکنه کنترل مغزت و تو دستت بگیری.. اوایل خیلی سخته تمرکز کردن ولی کم کم روش چیره میشی

ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !
مدیتیشن کن .. خیلی بهت کمک میکنه کنترل مغزت و تو دستت بگیری.. اوایل خیلی سخته تمرکز کردن ولی کم کم ر ...

از اینترنت سرچ کنم ببینم چجوریه واقعا کمکم کنه دعات میکنم

اره منم اور تینکرم ولی خب بیشتر سعی میکنم راه حل پیدا کنم که مشکلم حل شه ...

چون اگر برنامه نچینم و مشکلمو در اسرع وقت حل نکنم ، انقدر فکر میکنم که مغزم دود میکنه ...

من اگر با یکی مشکل داشتم باهاش حرف میزدم منطقی ، اگر جواب نداد ،می*رینم بهش و خرخرشو میجوم 😂😌

اره منم اور تینکرم ولی خب بیشتر سعی میکنم راه حل پیدا کنم که مشکلم حل شه ... چون اگر برنامه نچینم و ...

دمت گرم .باز من حتی بعد قهوه ای کردنشم میشینم سه چهار روز فک میکنم خو نه کاش این حرف رو بهش میزدم بهتر بود🥴😂