2777
2789
عنوان

کیا عروس هلندی دارن؟بیاین لطفا

88 بازدید | 16 پست

یه عروس هلندی نر ۲ ساله دارم

امروز ی عروس ماده ۹ماهه گرفتم براش و گذاشتمشون پیش هم

نره یکم وحشیه و ماده رو گاز میگیره

ماده هم بلد نیس از خودش دفاع کنه ناراحتم براش

بنظدتون اینا با هم جفت میشن؟؟

کاش همسن بودن

همه رفتند بخوابند و منم در به دری     فکر اینکه چه زمان کربلایم ببری... ادامه👈.     ببینید کی اومده خانم دکتر آیندتون❤ من صرفا برای اینکه اطلاعاتم در مورد بارداری زیاد بشه اینجا اومدم که بعد ها وقتی متخصص زنان زایمان شدم بتونم کمکتون کنم💙💙💙 لایک نکن برادررررر😠😬😬

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من عروس هلندی حدا روشکر خوب شده ، ولی از وقتی خوب شده انگاری اوتیسم گرفته ، وحشی شده همش دستامون گاز میگیره ، جیغ میکشه، بهش میگم دخترم جیغ میزنه ، میگم گلی جون جیغ میزنه ، امروز بهش تخم مرغ دادم همش با حرص میخورد.....

البته سن نره رو نمیدونم از رو ظاهرش حدس زدم ۲ سالش باشه

یکم که باهم باشن اوکی میشن نره حس میکنه این میخواد جاشو بگیره ولی مواظب مادههه باش

همه رفتند بخوابند و منم در به دری     فکر اینکه چه زمان کربلایم ببری... ادامه👈.     ببینید کی اومده خانم دکتر آیندتون❤ من صرفا برای اینکه اطلاعاتم در مورد بارداری زیاد بشه اینجا اومدم که بعد ها وقتی متخصص زنان زایمان شدم بتونم کمکتون کنم💙💙💙 لایک نکن برادررررر😠😬😬
عه پس حیالم راحت شد🤣🤣🤣چرا میزنن ماده طفلیو

نمیدونم خب اونام بالاخره دعواهای زن و شوهری دارن دیگهولی طبیعیه مگر اینکه بزنه خونی و زخمی بشه اگر در این حد میزنه جداشون کن

گاهی مـــرگ دوای تمام دردهاست :(
نمیدونم خب اونام بالاخره دعواهای زن و شوهری دارن دیگهولی طبیعیه مگر اینکه بزنه خونی و زخمی بشه اگر د ...

نه در این حد نه فقط وقتی ماده میره طرفش نره دهنشو باز میکنه ک گازش بگیره و نوکش میزنه

اون طفلیم ترسوو