2777
2789

ترکیب فلوس گل محمدی گل ختمی شکر سرخ رو به مقدار مساوی ترکیب کردم و بجوشون ۲قاشق روغن زیتون مخلوط کن یک لیوان رو میل کن بقیه تنقیه شد

ماساژ در جهت عقربه های ساعت به شکل علامت سوال ماساژ لرزشی از سمت پهلو به سمت ناف

برای خونه دار شدنمون و سلامتی بچه هام صلوات بفرستید هرکس فرستاد بگه منم بفرستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روغن زیتون بخورم برای بدنم بد نیست؟ ممنون از توضیحاتت لطف کردی

بخوری بهتره 

کلا داروهای موضعی دیرتر جذب میشه. بهتره ببینی یبوست برای چیه 

اگر مثلا برای کمبود و فیبر و رژیم غذایی نامناسب باشه داروهای خوراکی بهتر جواب میده 

گوجه سبز زیاد

الان اینو خوندم یاد خودم افتادم 😂😂 عاشق گوجه سبزم انقد خورده بودم کارم به سرم و بیمارستان کشید همش هم بیرون روی خیلی بد بود🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🫠

قشنگ جان، یادت نره آدمی به کودک درونش زندس، رویا پردازی کن، حتی به غلط🤍✨

گل محمدی چندتا بنداز داخل ابجوش بزار روی شعله یه ده دیقه دم بکشه روده هات رو پاکسازی میکنه 

فقط اینکه مصرف زیاد گل محمدی باعث بیماری های دیگه میشه و تسریع حرکت روده ممکنه برات دردسر بشه پس فقط موقعی که خیلی گیر بودی دم کن 

شب ها قبل خواب میتونی دو قاشق گلاب بخوری صبح ها اجابت مزاج داری 

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

عزیزم شیاف گلیسرین بگیر عالیهههه تضمینی😉😉

واسه خوشبختیمون ی صلوات مهمونم کنید 💚کاربری سوممه به لطف نی نی یار جونا😁مربی آینده باشگاه بدنسازی 💪.  قلب من به عشق پرسپولیسم میتپد❤️#تا ابد قرمزززز💪❤️
 زردآلو بخور .

اولین کامنتت روبرای یبوست گذاشتی   چه اکانت جذابی بشه این اکانتت  

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

ببین

مواد روان کننده روده ب ۲ دسته ملین 

و مسهل تقسیم میشن

ملین ها مفیدن مثل برگه زرد الو انجیر(الو برات فایده نداره چون رودا هات بخاطر سردی اینجوری شدی،الو بدتر میکنه شرایط رو(

و خاکشیر ک میتونی ۱ قاسق غذا خوری بریزی تو اب جون ولرم ک شد ناشتا بخور

و روغن زیتون ک‌میتونی ناشتا ۱ قاشق بخوری و تا نیم ساعت بعد چیزی نخور

ملین ها روده رو نرم میکنه

اما ۱ دسته مسهل هستن اورژانس خوبت میکنن اما استفاده زیاد ازشون رطوبت  روده رو خشک میکنه و در نهایت وضعیتت بدتر میشه.

مثل گل محمدی

برگ ثنا

هلیله سیاه

اینا تو اکثر ملین های داروخونه ای هس

۱ راه حل عالی برات ابنه ک ب پشت درار بکش روغن زیتوت. بریز تو نافت تا پر بشه،یک ربع بمون بعد با همون روغن تو نافت از سمت راست شکم ب سمت چپ دورانی ماساژ بده تا جذب بشه

چای سیاه بشدت یبوست زاس

و ممکنه مشکلت کلا حساسیت ب گلوتن گندم باشه

مدتی نون گندم و حذف کن و نون جو بخور ببین چطور میشی

چشم از پنجره بردار....منجی در آینه است....گره اکثر مشکلات ما با کار کردن و قوی کردن عزت نفس و اعتماد ب نفس برطرف میشه،گوش دادن ب دوره های اپلیکیشن پرورش افکار امیر شریفی برای من بسیار کاربردی بود،توصیه میکنم گوش بدین حتما  
😁😁😁من که هر دفعه زیاد بخورم گلاب به روت راست روده میشم😂😂😂😂

للامصب درمان قطعی یبوسته😂😂

قشنگ جان، یادت نره آدمی به کودک درونش زندس، رویا پردازی کن، حتی به غلط🤍✨