2777
2789

به نظرتون تا ده سال دیگه عروسیا ور میفته با این گرونیا ؟ اصن کسی تمایل پیدا میکنه براش هزینه کنه؟

کدومتون اصن عروسی نگرفتید الان حستون چطوره ؟زندگیتون چطور شده؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عروسی با تعداد مهمان کم بگیر نهایت صد صد و پنجاه بگرد تالار قیمت مناسب پیدا کن

https://www.aparat.com/v/yGrEi/برکات_دعای_توسل_هر_روزاگه حاجت داریدگوش کنید😍اگه انجام دادیدمنم دعاکنید🙏اینکه سال بعدبچمو بغلم کنم ...و پدر و مادرم سلامت باشند وسایشون بالای سرم 

من هم نامزدی و هم عقد و عروسی مفصل داشتم 

بنظرم یه جشن فوق العاده مفصل بگیر بجای چند تا .بنظرم عقد رو بگیر آتلیه آرایشگاه لباس عروس و.....که به دلت نمونه ولی عروسی رو برو بگرد پولشو بده برو یه کشور دیگه . 

چیکار ب بقیه داری ،یا۱۰سال دیکه

اگرالان دستتون بازه چرانگیری 

خنده از ته دل،اشک شوق،ذوق وصف نشدنی برات آرزو دارم☘️♥️ 🤍خدایا شُکرِت🤍 هربار که پشت سرمو نگاه میکنم، رد پای خدارو میبینم، سبز، پررنگ ،نمایان.... ♥️☘️میدونم از لحظه ایی که بوجود اومدم تا به این لحظه  تو پشت و پناهم بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

یه چیزی بگم من خودم چند ماهه عروسی کردم و به من شوهرم میگفت عروسی نگیریم بریم سفر فلان فلان 

اول از همه ببین خودت چطور شخصیتی داری با عروسی حالت خوب میشه ببینی عروسی بقیه رو حسرت لباس عروس و مراسمو نمیخوری یا نه ببین تو زندگی بیشتر از اینا هزینه میشه و همه چیو میشه جبران کرد الا عروسی بعدا بگیری مثل اولش شیرین نیس و اینکه سفر هم تو زندگیت زیاد میری پس فقط فکر کن حالت با چی خوبه

عروسی یکباره تو زندگی

یه عروسی ساده وبا مهمون کم بگیر

لباس وارایشگاه برو وعکاسی

امیدوارم زودتر این تشریفات ورسم ورسوم مزخرف ودست وپا گیر  وبریز بپاشور بیفته جوونا زودتر زندگیشون رو سروع کنن

ولی بدون هیچ مراسمی بعدا ممکنه به دلت بمونه

بزرگترین نیرنگ دنیا ان است که اختیار زندگی از دستمان خارج شده واز ان پس سرنوشت حاکم بر زندگی شود