2777
2789
عنوان

کساییی که شوهراشون الان بیروننن ....🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 27 پست
من باشم وحشیمیشم خونه راهش نمیدم

و من دعوا راه میندازم

صبح یک ساعت رفته کمک همسایه کار داشت از صبح قهرم میگم حمال بودی

من توی اوج نا امیدی معجزه خدا را دیده ام ❤ خدایا هوای هممون داشته باش 🤲🤲🤲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر چیزی هر چیزی هر چیزی باید متعادل باشه

شوهر من یا سر کاره یا خونه 

هیچ وخ نشده با دوستاش بره بیرون، هیچ وخ نشده تنهایی بره برا خودش تفریح کنه و اینا اصلا خوب نیست 

کلی بهش میگم برو با دوستت اخر هفته کوهی پیاده روی جایی

نه اینطوری خوبه که همش خونه باشه، نه از اونور بوم بیوفته که همش با دوستاش بیرون باشه 

واقعا هر چیزی از تعادل خارج بشه اذیت کننده س

اخیی عزیزم انشالله به سلامتی فارغ بشی منم حامله ام ولی تازه وارد ماه ۹ شدم

فداتشم ممنون همچنین. من بچه اولمه40هفتم سه روز دیگه بدنیا نیاد باید برم بستری بشم 

خدا کنه شوهرم زود بیاد نمیخواست بره خیلی نگران بود گفتم بره

بچه که بیاد خوب میشه یاد میگیره نسبت به زن و بچه باید مسئولیت پذیر باشه

یه ادمی که نخواد بفهمه نمیفهمه چه بچه بیاد چه نیاد

اینجوری حداقل بهتره یه نفر بدبخته 

بچه بیاد میشه دو نفر بدبخت

بابای منم همینجوری بود مادرمو جون به سر کرده بود با دو تا بچه ساعت ۱ و ۲ شب میومد خونه

پس بچه ربطی نداره

من آیینه تو هستم...
این از اول رفیق باز بود 

همسر من دقیقا ا اونور بوم افتاده

بابت همین اصلا روابط اجتماعی زیر خط فقر، اصلا مدیریت شرایط رو بلد نیست چون هممممیشششه تو خونه بوده، ی ذره شرایط سخت بشه تنها کاری که میتونه انجام بده عدم کنترل احساسش هست 

خیلی ازش خسته شدم، هرکی از بیرون نگاه میکنه میگه واااای خوشبحالت چقدر شوهرت خوبه و فلان و بهمان، ولی نمیدونه متعادل نبودن هیچ جوره خوب نیست

خلاصه که خیلی خسته م در حال حاضر ازش