2777
2789

خانمای شوهرتون اهل محبت نیست‌چکار میکنین من خسته شدم بس دعوا کردم باهاش 

از شدت کمبود محبت دارم دق‌میکنم

نه محبت کلامی داره نه رفتاری هیچی ب هیچی

هیچ‌مناسبتی هیچی برام نمیخره حتی ی شاخه‌گل ساده

تو این ۴سال ازدواج هیچی برام‌کادو نخریده 

نه اینکه خسیس بشه نیست

حوصلش نمیزاره

من روز زایمانم صدبار زنگش زدم یه شاخه گل تورخدا برام بخر من‌۹ماه هزارتا درد کشیدم تا این بچه به دنیا اومد

اخر‌نخرید‌ هی الکی میگه یادم رفته

از شدت کمبود محبت همش‌پرخاشگری میکنم همش غر میزنم بهونه میگیرم گریه میکنم خودم خسته شدم از رفتارم😣

هرچی‌میخوام عادت کنم توقع نداشته باشم ازش نمیشه 

من شدید نیاز به محبت دارم هرچی بهش‌میگم باهاش دعوا میکنم یذره بهم‌محبت کنه اصلا انگار نه انگار فقط با لحن بد حرف زدن بلده

چجور بیخیال شم اخه🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه مدت خودتم بهش محبت نکن شاید افاقه کرد. هی التماس کنی برای محبت بدتره

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.