2777
2789
عنوان

ویار شدید کم خونی

| مشاهده متن کامل بحث + 149 بازدید | 23 پست
یعنی انقدر درد عادیه نمیدونی پامو دلم میخاد قطع کنم دلم گرفته به خدا😭😭😭😭😭😭

منم پای راستم، دقیقن نمدونم که چطوری بگم کجاش، یعنی از ناحیه رانم از همونجایی که پا رشد کرده انقد درد شدید داشتم که نگو، اما بعد از مدتی دیگه رفع شد

منم پای راستم، دقیقن نمدونم که چطوری بگم کجاش، یعنی از ناحیه رانم از همونجایی که پا رشد کرده انقد در ...

استامینوفن نمیخوری؟ دکتر به من گف استامینوفن ساده بخور، اون کمی دزدم رو ساکت می‌کرد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم پای راستم، دقیقن نمدونم که چطوری بگم کجاش، یعنی از ناحیه رانم از همونجایی که پا رشد کرده انقد در ...

مثل من به پهلوی چپم کل پامه تورو خدا دعا کن خوب بشه بریدم 

عزیزم برات صلوات فرستادم، دعام هم اگه خدا بخواد کمی گیرا هست برات دعا کردم زودی خوب بشی

قربونت برم میترسم جوری بشه بچه انگاری خودشو سفت میکنه هی انشاالله توکل به خدا فدات بشم مهربونم

قربونت برم میترسم جوری بشه بچه انگاری خودشو سفت میکنه هی انشاالله توکل به خدا فدات بشم مهربونم

هیچ نگران نباش، بسپر به خدا، هروقت احساس کردی جوری میشه حتما برو مطب دکترت، اما تمام این چیزا تو بارداری طبیعی هس، صلوات اینا زیاد بفرست، افکارت رو شدیدا مثبت کن