2777
2789
عنوان

ویار شدید کم خونی

149 بازدید | 23 پست

خانما من ویار شدید به گوشت اصلا همه چی حتی آب دارم ۱۶ هفته ام پای چپم دست چپم درد میکنه فشارمم پایین هم هیچی نمیتونم بخورم چیکار کنم جز قرص سرم 

دیگه از این به بعد کم کم خوب میشی نگران نباش عزیزم، روزایی بود که صبح تا شب یک لقمه هم نمیتونستم بخورم، بدویارترین آدم بودم فک کنم، دیگه از ماه چهارم به بعد کم کم خوب شدم، میوه بخور اگه میتونی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه از این به بعد کم کم خوب میشی نگران نباش عزیزم، روزایی بود که صبح تا شب یک لقمه هم نمیتونستم بخو ...

ای خواهر درد شکم پهلو پام دستم ویار کشیدم تورو حضرت عباس بگووو درد شکم پلو پا چرا هس دکتر میگه طبیعی هس 

ای خواهر درد شکم پهلو پام دستم ویار کشیدم تورو حضرت عباس بگووو درد شکم پلو پا چرا هس دکتر میگه طبیعی ...

عزیزم طبیعی هس، منم درد پایین شکم داشتم، درد پا، سوزش شدید معده، دیگه اون تو یه کوچولو داره رشد میکنه که به سلامتی هرروز بزرگتر میشه طبیعی هس این دردها

الان از بیمارستان آمدم آزمایش سونو دادم فردا ببرم نشون دکتر بدم 

آهان خیلی خوبه جاریم می‌گفت چهار ماه اول فقط مولتی ویتامین می‌خورده هیچی نمیتونس بخوره بچه هم سالم به دنیا اومد نگران نباش

عزیزم طبیعی هس، منم درد پایین شکم داشتم، درد پا، سوزش شدید معده، دیگه اون تو یه کوچولو داره رشد میکن ...

تورو قرآن آخه عصری انگار داشتم زایمان میکردم از درد گریه داد میزدم ولی زیر اندامم کوچولو یعنی سوختم از درد روزی دو بار میگیرم شیاف میزنم نمی‌افته 

آهان خیلی خوبه جاریم می‌گفت چهار ماه اول فقط مولتی ویتامین می‌خورده هیچی نمیتونس بخوره بچه هم سالم ب ...

قرصا میخورم میارم بالا یعنی ی روزگاری دارم باورت میشه درد ویار درد شدید شدید 

خونریزی و لکه بینی اینا که نداری؟ 

ندارم فقط درد شدید شدید شیاف میزنم از اول بارداری میزنم دلم میخاد با یکی صبحت کنم کمکم کن تورو قرآن خسته ام کرده انقدر گریه کردم ک نگو

ندارم فقط درد شدید شدید شیاف میزنم از اول بارداری میزنم دلم میخاد با یکی صبحت کنم کمکم کن تورو قرآن ...

گلم پس جای نگرانی نیست خداروشکر، ببین عزیزم فقط استراحت کن، سعی کن میوه اینا بخوری، منم همین بودم یعنی افسرده شده بودم از درد و غذا نخوردن و بی‌حالی و گشنگی کشیدن، چشم به هم بزنی تموم میشه، به نینیت فکر کن به اینکه انشالله 5 ماه بعد تو بغل هس به سلامتی، افکارت رو مثبت کنی درد رو هم تحمل میکنی

گلم پس جای نگرانی نیست خداروشکر، ببین عزیزم فقط استراحت کن، سعی کن میوه اینا بخوری، منم همین بودم یع ...

یعنی انقدر درد عادیه نمیدونی پامو دلم میخاد قطع کنم دلم گرفته به خدا😭😭😭😭😭😭