2777
2789

این طب سنتی چطوریه باید از کجا انجام بدیم ؟

عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇    پسرمو میگم👼 😅😅                                                               اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💙💚💛      

فک کنم مامانم با قرص 21سال پیش دوقلو باردار شد 

امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گل سنجد +پودر سنجد+بادام درختی+بادام زمینی+بادام کچو یا هندی+پسته ایرانی خام+

همه را با هم مخلوط کرده با آسیاب پودر نمایید

سپس آنرا با عسل مخلوط کرده تا بصورت معجون درآید

صبح و ظهر و شب هر بار یک قاشق غذاخوری میل شود 

من دوقلو ندارم 

برای خونه دار شدنمون و سلامتی بچه هام صلوات بفرستید هرکس فرستاد بگه منم بفرستم

بلدی واقعا؟استادت کیه؟

چند تا استاد دوره دیدم ولی کار نمی کنم استادم هم خیلی معروف نیست یکیش استاد راد هست که اصول طب رو یاد گرفتم 

یکیش محبی که معروف نیست دوتاشون روششون متفاوت هست 

برای خونه دار شدنمون و سلامتی بچه هام صلوات بفرستید هرکس فرستاد بگه منم بفرستم

طب سنتی می ری پیش پزشکهای،متخصص طب سنتی. که متاسفانه تعدادشون خیلی کمه.   اغلب تهران هستند

اها من سیستان زندگی میکنم اخه یکی از همسایه هامون از طریق طب سنتی بچه دار شده ولی اون نرفته بود شهر دبگ ای یعنی میشه با گوشی پیش رفت دارو میده یعنی یا چیز دیگ ای 

عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇    پسرمو میگم👼 😅😅                                                               اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💙💚💛