2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

گربه خیابانی به نام باب...بر اساس یک داستان واقعی هست. فیلمش را دیدم و خیلی دوست داشتم. الان دارم کتاب را می خونم.

داستان یک جوان موسیقی دان و معتاد هست که گربه خیابانی وارد زندگیش میشه و اینکه چطور زندگیش تغییر می کنه و بعدها داستان زندگیش را می نویسه را که جز کتاب های خیلی پرفروش میشه و فیلمی هم ساخته میشه

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

و باز همان خواب را دیدم رو هم می خونم خیلی قشنگه :))))

موضوع : این داستان شاید به ظاهر خیلی ساده به نظر برسد ، شاید گول بخورید و فکر کنید این داستان درباره یک بچه دبستانی است ، ولی واقعیت این نیست ، این داستان درباره یک راز عظیم است و در مورد شجاعت ، در کنار دوستان ماندن و در مورد اینکه چطور باید برای چیزی که برایمان ارزشمند است تا لحظه آخر مبارزه کنیم ، این داستان درباره چهار شخصیت است که در ظاهر بهم ارتباطی ندارند ، چیزی که این چهار نفر را بهم وصل می‌کند یک خواب است که مدام تکرار می‌شود.

مثنوی معنوی رو شروع کردم حکایت پادشاه جهود هستم

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 
احتمالا راجب مشکلات والدین و تربیت فرزند باشه نه

نه زیاد،بیشتر جنبه فلسفی عقیدتی داره

بیشتر درباره تفاوت های عقیدتی نسل جوان و نسل قدیم و ناسازگاری هاشون باهمه

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
نه زیاد،بیشتر جنبه فلسفی عقیدتی داره بیشتر درباره تفاوت های عقیدتی نسل جوان و نسل قدیم و ناسازگاری ...

واقعیت من یه چند وقتیه خوندن شروع کردم.. شبا که میام خونه یا ازادم گفتم بجای اینستا و وقت تلف کردن لااقل یچیزی بخونم.. ولی از موضوعش پیداست متنش یکم سنگین باشه.. نمیدونم البته

واقعیت من یه چند وقتیه خوندن شروع کردم.. شبا که میام خونه یا ازادم گفتم بجای اینستا و وقت تلف کردن ل ...

بله کتب دکتر شریعتی کلا سنگینن

پیشنهاد میکنم برنامه طاقچه رو نصب کن

همه جور کتابی داره

من خیلی وقتا از تو اون میخونم یا گوش میدم

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی