2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تحصیلاتش،  اخلاقش ، خانواده اش ، تیپش و شخصیتش، طرز صحبت کردنش و پشتکار داشتن و جنمش

ماشالا همه چی تمومه😁

برای تعجیل در ظهور حضرت ولی عصر (عج) صلوات      ❤اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤ ..

قلد بلنده مهربونه اقاعه خوش رفتار خوش پوشه شوخه به وقتش جدی شغل مناسب داره خانواده با اصل نسب اون ویژیگی هایی ک دوس دارمو داره اختلاف سنی زیاد دوست دارم اون دهه شصتیه🥹

نیاز به یه اتفاق جدید دارم که دوباره حس کنم این زندگی ارزش جنگیدن داره و هنوز زیباست..

من اولین کراش واقعیم رو

چشاش جذبم کرد

هیچی دیگه همون یبار دیدمش و اصلا چهرش یادم رفت کلا کراش زدنم هم یادم رفت ولی همون روزا میگفتم خدا چی میشه یه دختری مثل این تو زندگیم بود که هی نگاه چشاش کنم

یک سال بعد با یه دختر خانومی رفتم تو رابطه و چشاش همش دلمو میبرد

بعد سه چهار ماه فهمیدم اونه😂که از خدا خواسته بودمش

دقیقا همون دختره بود و هیچی دیگه

همون دختری که من رو چهره و چشاش کراش زدم

تو ماه با ۷ نفری که من فهمیدم حالا بقیشون بماند

بهم خیانت کرد 

مثلا یک هفته میرفت با یکیشون و بعد تموم میکرد

اینارو هم اتفاقی فهمیدم اخر رابطه از یکی با مدرک

و فهمیدم کراش زدن رو چهره واقعا کار نسنجیده و دور از عقله واسه همین دیگه کراش نزدم عین ادم میرم تو رابطه اگه برم

اگه که نمیرم

مردم از بنده میپرسند:شما سوسیالیست هستی یا کمونیست؟بنده تروریست هستم دوستان