2777
2789

چیکار کنم کاربری م حذف بشه؟؟؟نی نی سایت که خودتو راحت می‌کنی کامنت خوب بود وبد..باهم حذف میکنی.کامنت میذارم نشون نمی دی کاربری مو حذف کنین بهتره.....

کاربری مو حذف کنین لطفا..

خدایا دوستت دارم میدونم منو به خواست دلم میرسونی.مطمئنم
در صورت تعلیق تاپیکا و کاربریتون میمونه و برای سایرین قابل مشاهدس تگ کنم نی نی یارو؟

ممنونم لطف میکنین..چطور حذف کنم تاپیک امو؟

خدایا دوستت دارم میدونم منو به خواست دلم میرسونی.مطمئنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم لطف میکنین..چطور حذف کنم تاپیک امو؟

تاپیکای ایشونو بخونید روزی یک تاپیک خصوصی یا خانوادگی روزهای شنبه دوشنبه چهارشنبه

@niniyar_1  

خواستین قبل تعلیق تاپیکاتونو پاک کنید وگرنه تعلیق بشید هم تاپیکاتون و هم کاربریتون برای همه قابل نمایش هست 

@_mahyar   

نه همین الان گذاشتم بعدش داخل فایل آبی اصلا عکس برداشته میشه نمیمونه ب تایید برسه

عکس گذاشتید صبر کنید تا ۱۲ امشب تایید میشه و اگه عکسی بزارید که در انتظار تایید باشه ولی از اون قسمت حذف بشه حتما مشکل خاصی داره که خلاف قوانین سایت هست

@_mahyar   

عکس گذاشتید صبر کنید تا ۱۲ امشب تایید میشه و اگه عکسی بزارید که در انتظار تایید باشه ولی از اون قسمت ...

وایسین اسکرین شات بدم اینجوریه کلا فکر کنم مشکل داره

محکووممم به دوست داشتن تو تا ابد ویک روز..
عکس گذاشتید صبر کنید تا ۱۲ امشب تایید میشه و اگه عکسی بزارید که در انتظار تایید باشه ولی از اون قسمت ...

الان انتخاب کردم باز اینجوریه

محکووممم به دوست داشتن تو تا ابد ویک روز..