2777
2789
عنوان

از کجا متوجه شدید عاشقید؟

182 بازدید | 16 پست

من خودم اونجایی فهمیدم که

۶ ماه 

هر روز ۱۰ ساعت

میرفتم سرکار 

تا فقط یک ربع ببینمش:) 

عاشقی ما دورادور بود...

هیچ کلامی بین ما رد و بدل نشد اما

انگار یک با هم حرف زدیم و از عشقمون بهم گفتیم

بخاطرش مریض شدم،

بخاطرش کتک خوردم،

بخاطرش ناراحتی اعصاب گرفتم، 

ولی 

ناراحتیم و دردم اینه که هیچ کدوم رو نمیدونه

نه من قراره چیزی بگم:) نه اون قراره چیزی بدونه...

محکومیم ب دوری و دیدار ما به قیامت موند💔

خب شما بگین💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی که طاقت دوریشو نداشتم و فقط با اون حالم خوش بود🌸🌸🌸

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

نمیدونم میشه اسمشو عشق گذاشت یا نه 

ولی هر سری میدیدمش دست و پامو گم میکرد ، شاید باورت نشه همهععهه جارو نگاه میکردم عیر از چشاش تا نکنه یه وقت بفهمه که بهش حسی دارم 

ولی گاهی باهاش چشپ تو چشم که می‌شد یه حس قشنگی بود 

تا اینکه چند وقت تو داشنکدمون نبود 

شاید باورت نشه ولی هرروز بسن کلاسام میرفتم اونجایی که میدونم هست و از دور میدیدمش 

فراموشش کرده بودم تا اینکه چند وقت پیش دوباره اتفاقی دیدمش

خیلی اتفاقی ،تاریخشم خوب یادمه ،۴ ام بهمن بود ...آخرین امتحان جفتمون 

سر جلسه ی امتحان ،لب پنجره نشسته بودم ،یه هو دیدمش ...اون لحظه یه حس عجیبی بود ،همون روز و یک ساعت بعدش وقتی داشت نگاهم میکرد و نگاهش میکردم و ول نمیکردیم ،فهمیدم قرار نیست هیچ چیزی عادی بشه بعد از این و همه چیز تغییر کرد ...هنوز تا عشق کلی فاصله ست ...

فعلا هم که هیچ و پوچ ...هر کدوم دنبال مسائل خودمونیم 

You're all the things I've got to remember