خودم میخواستم که این نامزدی بهم بخوره با وجود اینکه خیلی دوسش دارم اما چون متاسفانه فیلم پو.رن نگاه میکرد و وقتی بهش گفتم خیلی راحت قبول کرد و اصلا حتی عذر خواهی نکرد و تموم شد اصلا باورم نمیشه این همه سال تلاش کردم ادم بهتری باشه اما اون حتی یه معذرت خواهی نکرد و اینکه دارم عذاب میکشم الان بخاطر دوس داشتن همچین ادمی واقعا ناراحتم میکنه
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
برای سلامتی رهبر عزیزمون : اللهمَّ اجْعَل قائدنا و سَیدنا السَیّد علی الخامنه ای فی دِرعِکَ الحَصینَةِ الَّتی تَجْعَلُ فیها مَن تُرید ما تعرّض به کسی نکردیم و به هیچ وجه تعرّض احدی را هم قبول نمیکنیم و تسلیم تعرّض هیچ کس نمیشویم؛ این منطق ملّت ایران است.يَدُ ٱللَّهِ فَوْقَ أَيْدِيهِمْۚ💚💝الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِین (علیابنابیطالب)وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ💝💚
وقتی سر همچین مسئله ای میگی کل این سالها و ازدواج رسمی بای بای، یعنی کیس درستی برای ازدواج نیستی. ا ...
عزیزم من کل این سالها عین خر تلاش کردم اینکارشو بزاره کنار بخودم اسیب زدم خط قرمزمو گذاشتم کنار بخاطر این ادم اخر برگشت گفت هیچکاری برای من نکردی بحث یکبار نگاه کردن نبود که ببخشمش
اما خیلی دارم عذاب میکشم اما عین داره راحت زندگیشو میکنه انگار هیچ تغییری توش رخ نداده
چقدر پست و نامرد..
دوره سوگ که بگذرونی درست میشه
برای سلامتی رهبر عزیزمون : اللهمَّ اجْعَل قائدنا و سَیدنا السَیّد علی الخامنه ای فی دِرعِکَ الحَصینَةِ الَّتی تَجْعَلُ فیها مَن تُرید ما تعرّض به کسی نکردیم و به هیچ وجه تعرّض احدی را هم قبول نمیکنیم و تسلیم تعرّض هیچ کس نمیشویم؛ این منطق ملّت ایران است.يَدُ ٱللَّهِ فَوْقَ أَيْدِيهِمْۚ💚💝الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِین (علیابنابیطالب)وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ💝💚
والا من خیلی عشق رو مساوی با خریت نمیدونم، باز شاید تعبیرای مختلفی ازش باشه.
منم ادمی رو خیلی دوست دارم الان، سه ساله. ولی شدیدا خودم رو بیشتر دوست دارم که این عشقم نسبت به خودم جلومو میگیره بخوام خریت کنم و اجازه بدم یه رابطه بلای جونم بشه 👌