2777
2789
عنوان

۱۷ سال سن کمیه؟بچه سال؟؟؟

302 بازدید | 38 پست

بعضیا انگ نفهم بودن و بچه سال بودن به آدم میزنن..من آنقدر کتاب روانشناسی و غیره خوندم که از تعدادشون خبر ندارم بعد یکسری آدم که کل زندگیشون به شوهر کردن خلاصه شده و نه رویا و نه هدفی به آدم میگن تو هیچی نمیفهمی..تو یه خیالبافی..رویاهات فقط تو خیالت.. کی فکرشو می‌کرد یکروز رونالدو به اینجا برسه؟یا بیل گیتس.. من خیالباف و بچه نیستم..قبول دارم درد دنیا رو نچشیده ام و شاید اونقدری تجربه ندارم.ولی دلیل نمیشه بعضی از شما برگردید به من بگید تو یه خیالبافی..تو فقط ۱۷ سالته..بله فقط ۱۷ سالمه ولی همین الانشم خیلی موفق تر از خیلیام.. 

لطفا از اینکه به هم سن و سالام میگید بچه دس بردارید..ما کشته شدن هم نسلامون دیدیم و هزاران چیز دیگه..ما ام درد کشیدیم...

و وقتی با وجود این همه تلاشی که میکنم یه آدمی که حتی به خودش زحمت ورزش کردن یا یه کتاب خوندن رو نمیده برگرده بهم بگه بچه سال زورم داره..و نفر بعدی که این حرف رو بهم بزنه ادب رو کنار میزارم و هرچی که لایقش بارش میکنم..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

"ما کشته شدن هم‌نسلامونو دیدیم " 

دختر خوب ، با خوندن این یه تیکه از تاپیکت متوجه شدم خیلی خیلی باید بیشتر تجربه کسب کنی و مهارتوپیدا کنی و خیلی باید پخته تر بشی . 

پس حرف بزرگترها و با تجربه ترهات رو خیلی خوب گوش کن 

جوگیری چقد البته مال سنته

خب آره کم سنو سالی 

چیه مگه؟ من که خوشم میاد بهم بگه بچه😂😂😂

دعا خیلی چیزارو تغییر میده:) برام دعا کن لایک کن برات دعا کنم❤🌬 ایشالا همیشه بخندی رفیقم💕۵بار تعلیق شدم بهم رحم کن😂☹ عاشق روانشناسیم و اطلاعاتم زیاده به معجزه قانون جذب ایمان دارم سوال داشتی بپرس😁🤚
میگه آدما وقتی دو تا کتاب میخونن حس خودگوزپنداری میگیرن تو جمله دومت یادم افتاد به این جمله افتاد

من دوتا دونه کتاب نخوندم...تاحالا ۴ بار از طرف کتابخونه ازم تقدیر شده..با اجازت یه کتاب هم نوشتم که تابستون میخوام تکمیلش کنم..خود گوز پندار شمایی که همون دوتا ام نخوندی

این جمله که بیشتر از سنم میفهمم یا بیشتر از ۳۰ ساله ها میفهمم و به هیچ وجه قبول ندارم و به استناد همون کتابای روانشناسی که خوندی خودتم باید اینو بدونی 

و میدونم این تاپیکت در راستای تاپیک قبلته که باید بگم حق با کاربرا بود 

و تاپیکت اصلا باور کردنی نبود 

سیلی بچه ده ساله به صاحب کافه و ناموس ناموس کردنش و...

جوگیری چقد البته مال سنته خب آره کم سنو سالی  چیه مگه؟ من که خوشم میاد بهم بگه بچه😂😂😂

من جوگیر نیستم تاحالا هرچی که خواستم بهش رسیدم...دارم هدفمون دنبال میکنم و بابتش تلاش می‌کنم هیچ کس از روز اول بهترین نبوده..

این جمله که بیشتر از سنم میفهمم یا بیشتر از ۳۰ ساله ها میفهمم و به هیچ وجه قبول ندارم و به استناد هم ...

ببین اهمیتی نمیدم که باور کنی یا نکنی..ما لریم و داداشم این چیزا رو زیاد دیده خب؟؟اون سن و سالمم بقیه بهم گفتن نه خودم

من جوگیر نیستم تاحالا هرچی که خواستم بهش رسیدم...دارم هدفمون دنبال میکنم و بابتش تلاش می‌کنم هیچ کس ...

حالا بزرگ شدن هم خیلی چیز قشنگی نیست که دنبالشی سعی کن با سنت بری جلو وقت برای بزرگ شدن زیاده.

من جوگیر نیستم تاحالا هرچی که خواستم بهش رسیدم...دارم هدفمون دنبال میکنم و بابتش تلاش می‌کنم هیچ کس ...

وای به خدا خیلی جوگیری

مثلا تو این سن به چی میخواستی که نرسیده باشی مثلا؟ نهایتا یه قبولی تو دبیرستان مورد علاقت بوده یا خوندن درسو رشته ای که دوستش داری 

کسی که واقعا کتاب خونده و آگاهه 

بیشتر اعتراف به نااگاهی و کم دونستنش داره

درواقع درخت هرچه پر بارتر سر به زیرتر

تو دقیقا برعکسی خیلی خودتو بالا میبینی 

شاید به خاطره همین بهت میگن بچه سال 

دعا خیلی چیزارو تغییر میده:) برام دعا کن لایک کن برات دعا کنم❤🌬 ایشالا همیشه بخندی رفیقم💕۵بار تعلیق شدم بهم رحم کن😂☹ عاشق روانشناسیم و اطلاعاتم زیاده به معجزه قانون جذب ایمان دارم سوال داشتی بپرس😁🤚