2777
2789
عنوان

طب اسلامی!!!

847 بازدید | 34 پست

درود

دوستان من زیاد به طب های سنتی و اسلامی اعتقادی ندارم اما مدتیه دنبال درمان ضعیفی چشم بدون عمل هستم امروز زنگ زدم طب اسلامی دکتر تبریزیان یسری دارو گفتن که یه شماره هم دادن پیام بدم و برام داروها رو ارسال کنند! 

کسی از طب اسلامی دکتر تبریزیان نتیجه گرفته؟ 

همش احساس میکنم دروغه و فقط برای سودجویی هست! 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر اعتقاد داری که دروغه،  نتیجه نمیگیری و بیخودی خرج نکن. 

باور قلبی و عقلی به شدت مهم هستن برای نتیجه گرفتن. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

طب برای چشم درد نیست برای یبوسته

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

اصلا به درد نمی خوره همش الکی من برای بواسیر رفتم اصلا نتیجه نگرفتم

درمان باید کامل و منظم و مرتب باشه. 

همه جوانب باید رعایت بشه. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

طب برای چشم درد نیست برای یبوسته

چقدر تفکرتون اشتباهه. 

اتفاقا درمان برای بیماری های مختلف دارند و نتیجه بخش هم هست. 

تبریزیان متاسفانه کلاهبرداره 

منم ازش داروگرفتم برام پست کردن هیچ تاثیری هم نداشت

بعد از اون که پیش دکترای دیگه رفتم تازت فهمیدم که فقط مثل دکتر شیمیایی مشکلمو منشیش پرسید دیگه نه از علائمم و نشانه ها هیچی ، در حالی که طب اسلامی و سنتی بر پایه اصلاح مزاج و طبع هر عضو و اندامه 

تبریزیان صرفا میخواست محصولات خودشو بفروشه محصولات بی نام و نشان قرصهای دست ساز پودر های سبز عجیب غریب و...

اصلا به درد نمی خوره همش الکی من برای بواسیر رفتم اصلا نتیجه نگرفتم

بواسیر و یه سری چیزای دیگه ای که نیاز به جراحی داره که قطعا با طب سنتی و... درمان نمیشه

مثل این میمونه شما بگی برم یه سری دارو بخورم بینیم کوچیک بشه بدون جراحی! 

عزمزم رعایت کردم 

دوباره مراجعه میکردی. 

چون شما نتیجه نگرفتی دلیل بر الکی بودنش نیست که!!!