2777
2789

سلام خانوما کسی هست که از مرکز ناباروری میلاد تو تبریز نتیجه گرفته باشه مشکل از شوهرمه بهم اونجا رو پیشنهاد دادن نازایی مردان متخصص داره اونجا؟ 

تاپیک قبلیت جواب دادم من،من این مرکزو نمیشناسم ولی بهت خانم دکتر شهلا دانایی رو پیشنهاد میکنم خودم با اولین ماه درمان حامله شدم حتما برو پیشش،منم شوهرم ضعیف بود کمی

خدایااااا شکرررررت😍،بازم منه روسیاهو شرمنده کردی😘همیشه پشت و پناهمون باش 🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین من توی دوسال پنج تا دکتر عوض کردم حتی تا ارومیه رفتم ولی هیچکدوم به اندازه دانایی دقیق و خوب نبودن به شوهرم یه قرص تقویتی داد یه ماه مصرف کرد فقط نتیجه گرفتیم ،چند نفر دیگه هم میشناسم که با ایشون زود نتیجه گرفتن حتما امتحانش کن مطمین باش پشیمون نمیشی،خیلی دوس دارم به اونایی که مشکل دارن ایشونو معرفی کنم و انشالله به مراد دلشون برسن

به من وقتی دوستم ایشونو معرفی کردگفتم اینم مثل دکترای دیگست دیکه اونا مگه چیکار کردن که این میخواد بکنه اصلا نمیخواستم برم پیشش،ولی به اصرار دوستم که خودش برام وقت گرفت گفتم بزار یه بار برم تا دوستم ناراحت نشه ولی وقتی رفتم پیشش واقعا یه جورایی امید اومد تو دلم و دلم روشن بود که میشه