2777
2789

من با یه نفر تو رابطه هستم...اون می‌گه دوستم داره و...اما حرفی از ازدواج که نزده تا الان... خب شرایط بغرنجی هم داره الآن..من بهش گفتم که چقدر توی شب بخیر و صبح بخیر حساس هستم و هر جور شده باید بگه به من...کلا دو هفته ای هست یا ملا یه روز پیام نمی‌ده و میگه کار داشتم البته فرداش دلیل هاشو نشون میده...دو روزه خوب بود شرایط اما امروز از صبح پیام نداده...من هم تا الان نشستم زلر زدم چون خیلی بهش وابسته هستم .. نگین خودت پیام بده که کلا چک نمیکنه گوشی رو تا خودش بیاد پیام بده...حالم بده خیلی‌...باهاش چه رفتاری داشته باسم؟خ‌اهس می‌کنم راهنمایی کنین منو

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صبح بخیر شب بخیر واقعا چیز مهمی نیست .و چیز های مهم تری توی رابطه هست که باید رعایت بشه .

من خودمم بودم نمیتونستم هر روز به صورت پیامکی صبح و شب بخیر بگم و اینو بدون شاید اوایل از روی علاقه این کار رو میکرده ولی الان قطعا به عنوان یک روتین و از روی اجبار این کار رو میکنه . 

چند سالته ؟