2777
2789
عنوان

ناراحتی با خانواده همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 503 بازدید | 53 پست
۱۳ماه عزیزم

خداحفظش کنه🤲

حق داری خب بچه کوچیک سیستم ایمنیه بدنش ضعیفه اونام باید درک کنن شما رو منن بچه بودم عمم مریض بوده من می گیره بوس می کنه منم یه هفته مریض می شم چون نوزاد بودم حالم وخیم میشه ولی خدارو شکر خوب شدم مامانم سر این قضیه تا یه ماه با عمم قهر بود ولی بعدش چون فهمید عمم نمی دونسته که مریضه فکر می کرده حساسیته باهم دوس شدن اولا صمیمی بودن بعد اون قضیه صمیمی تر شدن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداحفظش کنه🤲 حق داری خب بچه کوچیک سیستم ایمنیه بدنش ضعیفه اونام باید درک کنن شما رو منن بچه بودم ع ...

مرسی عزیز دلم❤️🍀 الحمدلله که هم شما بهتر شدی هم عمه و مادرتون باهم خوب شدن😍

چون فهمیدی نمیتونن بچه داربشن طرف حسرت بچه روداره اینجوری کردی ک منت بچه داشتنتو بزاری ..هرجور حساس باشس دگ هیولا ک نیست بچتو ..

لطفن بهم نگیدتازه وارد😉😉چون کاربری اصلیم معلق 😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫و اینکه خیلی وقته نی نی سایتی هستم😊☺️☺️
چون فهمیدی نمیتونن بچه داربشن طرف حسرت بچه روداره اینجوری کردی ک منت بچه داشتنتو بزاری ..هرجور حساس ...

ن بابا خب میتونست قبول نکنه همسرشو حالا ما باید حلقه ب گوش خانم باشیم و پا روی خط قرمز هامون و سلامت و جون بچمون بزاریم؟میخاد بره امروز بره فردا دیره

می مونه عین داییه بابام خیلی ظلم در حق خواهر برادرش کرده کلی حق الناس بر گردنشه  نماز شب می خو ...

میشناسم آدم اینجوری بین عروساش فرق میزاره کلی دل بچه هایش شکسته و دیگران و...ولی هر شب نماز شب با صدای بلند میخونه

ن بابا خب میتونست قبول نکنه همسرشو حالا ما باید حلقه ب گوش خانم باشیم و پا روی خط قرمز هامون و سلامت ...

نمیدونم شاید حرف تو درسته ..،دیدگاه ادما باهم فرق داره من خودم باشم هرچقدم حساس این حرکت رو نمبکنم یا این حرفا نمیزنم شاید من زیادی دلسوزم نمیدونم

لطفن بهم نگیدتازه وارد😉😉چون کاربری اصلیم معلق 😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫و اینکه خیلی وقته نی نی سایتی هستم😊☺️☺️

ببخشید اینو میگم استارتر، ولی بعضیا وقتی بچه دارن فکر میکنن یه چیز متفاوت دارن. حالا بغلش می‌کرد چلاق نبود که بندازتش، یا بچه که نبود نتونه بچه بغل بگیره، یه حرفایی بخدا میزنین