2777
2789
عنوان

ناراحتی با خانواده همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 503 بازدید | 53 پست
ن چون یبار بغل کردع بود کم مونده بود بندازتش اگر سر نمیرسیدم پسرم از دستم رفته بود

اون بیچاره دلش پاکه میبینه شما انقد ادا میای باز بچتو دوس داره من بودم نگاه هم نمیکردم اما ملومه سادست بیچاره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون بیچاره دلش پاکه میبینه شما انقد ادا میای باز بچتو دوس داره من بودم نگاه هم نمیکردم اما ملومه ساد ...

ن مارموزه کلن جلوی فامیلای شوهر دوسدارع هی بیاد خودشو بچسبونه بگن وای چقد خوبع این زن وقتایی خودمونیم کسی نیس بی اهمیت

یه بار دیگه خوندم متوجه شدم تو پچه تو دادی دسته جاریت اینجور نیس که بگی اصلا ندادی و چقدر جاریت لوسه دلم برا برادر شوهرت سوخت بچه دلش می خواد بره طلاق بگیره یا از پرورشگاه که پر بچس بچه بگیره والا به تو مربوط نیست خدا رو شکر مامانم رابطش با زنعموم خیلی خوبه

یه سوالی چرا دوس نداری کسی بچتو بغل بگیره یا ببوسه منظوری ندارم فقط دوس دارم بدونم

ن مارموزه کلن جلوی فامیلای شوهر دوسدارع هی بیاد خودشو بچسبونه بگن وای چقد خوبع این زن وقتایی خودمونی ...

پس ولش کن و ادم حسابش نکن ن اون ن حرف خانواده شوهر انگار ک نشنیدی .اگ زیاد گفتن بگو بچمع اختیارشو دارم

یه بار دیگه خوندم متوجه شدم  تو پچه تو دادی دسته جاریت اینجور نیس که بگی اصلا ندادی و چقدر جاری ...

چون یبار سر همین بوس ها یک هفته بیمارستان بودیم گفتن عفونت ویروسی گرفته از بوس بوده 

بوسیدن بچه کار درستی نیست  کلا چندسال پیش من تو برنامه کودک شو هم از پژمان بازغی بوددیدم که از ...

این برای زمانیکه که فرهنگش تو خانواده ها جا افتاده باشه الان استاتر مامانش و خواهرش ازش اجازه میگیرن ؟ ما هم بچه بدیم خیلی خیلی بهتر از بچه های الان تربیت شدیم اینجوری فقط بچه منزوی و گوشه گیری میکنن چون هیچ کس اجازه نمیده بچه اش کنار بچه همچین مادری بازی کنه 

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
پس ولش کن و ادم حسابش نکن ن اون ن حرف خانواده شوهر انگار ک نشنیدی .اگ زیاد گفتن بگو بچمع اختیارشو دا ...

بدبختی اینه همه حق و ب اون میدن 😐یبار اولا جلو پدر شوهرم گفت بده پوشکش کنم گفتم شرمنده بچه رو جز مادر نباید کسی پوشک کنه نقاط خصوصی شو ببینه

بدبختی اینه همه حق و ب اون میدن 😐یبار اولا جلو پدر شوهرم گفت بده پوشکش کنم گفتم شرمنده بچه رو جز ما ...

وای چ اسکله .بگو بتوچه نمخام ک ون بچمو ببینی .چندشش نمیشه .چ ادمایی پیدامیشن ادم بزور بچشو میشوره پوشک میگیره چ برسه بچه یکی دگ

بدبختی اینه همه حق و ب اون میدن 😐یبار اولا جلو پدر شوهرم گفت بده پوشکش کنم گفتم شرمنده بچه رو جز ما ...

ببین این جاری فقط میخاد جلو خانواده شوهر تورو بد خودشو خوب نشون بده چون بچه نداره همه دلسوزش باشن 

وای چ اسکله .بگو بتوچه نمخام ک ون بچمو ببینی .چندشش نمیشه .چ ادمایی پیدامیشن ادم بزور بچشو میشوره پو ...

آدمای خود شیرین اینجوری هستن همم چون همه احترامش میکنن همش حرف حرف اونه اینجور شده ولی من اولین نفری بودم بین شون ک تابو شکنی کردم و آدم حساب نمیکنمش حتی اگر حرفش درست و ب نفع باشع