2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری؟

هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن.                                                         * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*.   موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎
چطوری ینی

براهمسایمون گرفتم 

زنگ زداسنپیه گفت با مسافردعوام شد پولمو نداد و رفت شماره کارت داد گفت بزن به کارتم بعدهمسایمون گفت دعوامون شد ولی من پولو داده بودم بهش

چجوری؟

براهمسایمون گرفتم 

زنگ زداسنپیه گفت با مسافردعوام شد پولمو نداد و رفت شماره کارت داد گفت بزن به کارتم بعدهمسایمون گفت دعوامون شد ولی من پولو داده بودم بهش

براهمسایمون گرفتم  زنگ زداسنپیه گفت با مسافردعوام شد پولمو نداد و رفت شماره کارت داد گفت بزن ب ...

زنگ بزن پشتیبانی اسنپ بگو پدرشو در میارن

سرچ کن گوگل شماره پشتیبانی اسنپ 

داعما یکسان نباشد حال دوران، غم مخور

براهمسایمون گرفتم  زنگ زداسنپیه گفت با مسافردعوام شد پولمو نداد و رفت شماره کارت داد گفت بزن ب ...

نه نمیتونی پس بگیری 

هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن.                                                         * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*.   موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎
زنگ بزن پشتیبانی اسنپ بگو پدرشو در میارن سرچ کن گوگل شماره پشتیبانی اسنپ 

یه بار زنگ زدم هیچی به هیچی

یارو پول اضافه میخواست میگفت بیشتر از ۲نفر نمیتونم سوار کنم 

(منو مامانم بودیم دوتای دیگم داداشای کوچیکم بودن)دادبیداد میکرد فحش های رکیک تو کوچه بهمون میداد اصلا یه چیزی میگفت تعدادتون زیاد باید پول بیشتر بدید

یه بار زنگ زدم هیچی به هیچی یارو پول اضافه میخواست میگفت بیشتر از ۲نفر نمیتونم سوار کنم  (منو ...

یکبارم همچین چیزی برا من شد من خودم گفتم لغوش میکنم گمشین انقد گدای پول ان😒

یکبارم همچین چیزی برا من شد من خودم گفتم لغوش میکنم گمشین انقد گدای پول ان😒

اولش هیچی نگفت رسوند شروع کرد به داد بیداد😔

اولش هیچی نگفت رسوند شروع کرد به داد بیداد😔

بیشعور گدا 

من برا این میگم پشتیبانی چون یکسذی انگشتری جا گذاشتم تو اسنپ بعد از طریق پشتیبانی پیگیزی کردم و پسش گرفتم البته راننده هم ادم محترمی بود

بیشعور گدا  من برا این میگم پشتیبانی چون یکسذی انگشتری جا گذاشتم تو اسنپ بعد از طریق پشتیبانی ...

جا گذاشتم وسیله ام خالم دمپاییشو جا گذاشته بود انقدر یارو گدا بود زورش میومد بگه کجاس پسرخالم بره بگیره

بیشعور گدا  من برا این میگم پشتیبانی چون یکسذی انگشتری جا گذاشتم تو اسنپ بعد از طریق پشتیبانی ...

چقدر خوب

من زنگ زدم اصلا رسیدگی نکردن