2777
2789

البته خودم فعلا مجردم اینم بگم خودم میخوام چله بردارم طبق تجربه دوستان که چند وقت پیش باهم جمع بودیم فهمیدم که یکی از دوستانم ازدواج کرده و تعریف می‌کرد که چله سوره حشر + دعای یستشیر + دعای عکاشه رو خونده ؛ و حاجت روا شده  و خیلیم راضیه چون بخت خیلی خوبی براش پیدا شده 

تنها راه یاد گرفتن ؛ زندگی کردنه ✨ میشه یه صلوات مهمونم کنید 🙃❤️ 

توی جامعه قرار بگیرید اگر میخواید ازدواج کنید

چله و پنجاهه وقتی قراره بشینید تو خونه و معرف واستون خواستگار بیاره، کارساز نیست

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توی جامعه قرار بگیرید اگر میخواید ازدواج کنید چله و پنجاهه وقتی قراره بشینید تو خونه و معرف واستون ...

من خودم تو جامعه ام آدم سالم و خوب  کم شده اعتماد کم شده مجازی هم که فاجعه تره 

فقط ۲۱ روز؟ مگه نباید ۴۰ باشه 

بستگی به نیت خودت داره خیلیا ۴۰ روزه نیت می‌کنند خیلیا هم ۲۱ روزه دعای عکاشه ۲۱ روزه گفتن منم شنیدم 

خانومای متاهل میشه از چله هایی برا ازدواج برداشتید بگید یه دنیا ممنون شاید به درد کسی خورد 

من از یکی کاربرای همینجا این ختم و یاد گرفتم به نیت شهید ابراهیم هادی سوره واقعه رو بخون

به نیت شهید ابراهیم هادی ۱۰۰ صلوات ب نیت شهید حاج سعید سامانلو ۱۰۰ صلوات و به نیت شهید محمدرضا تورجی زاده ۱۰۰ صلوات ک مجموعش بشه ۳۰۰ صلوات بفرس

تعداد روزاشو خودت نیت کن و اینا رو بخون انشالله ک هرچی ب صلاحته پیش بیاد

قوی تر از دیروز..!
من از یکی کاربرای همینجا این ختم و یاد گرفتم به نیت شهید ابراهیم هادی سوره واقعه رو بخون به نیت شهی ...

ممنونم 🥰❤

ی چله ایم بگید برای بدبختی های ماهایی ک ازدواج کردیم و هیچ چیزی جز گرفتاری و سختی تهش نبود

🍂ختم نماز برای رهایی از #شدائد و #سختی ها🍂

🌱🌹🌱🌹

🍃از خاتم الانبیاء روایت شده است که برای هر کسی شدتی روی بدهد که از چاره آن عاجز باشد دو رکعت #نماز_حاجت بخواند ( مانند نماز صبح ) و بعد از آن ده مرتبه صلوات بفرستد و بعد دست ها را برداشته و روی هم بگذارد و روبه آسمان کند و حاجت خود رابخواهد و یا در دل بگذراند و ده مرتبه بگوید :
تَضائِقي تَنفَرَجي

بعد رو به قبله دست ها را بلند کند و بگوید :

بِسْمِ ٱللّٰهِ ٱلرَّحْمٰنِ ٱلرَّحِيمِ لا حَوْلَ وَلا قُوَّةَ اِلاّ بِاللَّهِ الْعَلِىِّ الْعَظيمِ اللَّهُمَ إِيَّاكَ نَعْبُدُ وَ إِيَّاكَ نَسْتَعِينُ اللهُمَّ كُفَّ عَنّي بَاسُ الّذين كَفَروا فَاِنّكَ اَشَدُّ باساً و اَشَدُّ تَنكيلاً

و بعد ازآن دست ها را باز کند به زودی #فتح و #فرج به او رو نماید.🍃

🌱🌹🌱🌹
✍🏻منبع : صحیفة المهدیة ص 164

و منی ک شاغلم و وقت خوندن این همه رو ندارم😔

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی