2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیروزنزدیم های صبح بود دیدم یه شخصی که میشناسم دوسم داره ولی الان ارتباط نداریم اونو دیدم برام ۲تا گل بزرگ قرمز آورد انگار خواستگاری میکرد مامانم هم میگه همون شب دیدم بچه ای توت فرنگی میبینی تو باغ بهت گفتم اونا رو نچین برا خودشون کاشتن

اینم بگم اون فرد ارتباط نداریم یعنی یکی دوبار زنگ هم زدم جواب نداد یهویی غیب شد

امروز هم نزدیک صبح دیدم انگار سه تا آقا دم در هستن یکیشون منو میخواد بگیره میگه باز کن میخوامت کارت دارم انگار زوری میخواست منو بگیره فرار میکردم ازش درو بسته بودم

دیروزنزدیم های صبح بود دیدم یه شخصی که میشناسم دوسم داره ولی الان ارتباط نداریم اونو دیدم برام ۲تا گ ...

عزیزم از کجا میدونی دوستت داره وقتی ارتباط نداری 

زنگم زدی جواب نداده غیب شده 

تعبیر خوابتو همونقدر ک بلدم میگم عروسی لباس عروس خاستگاری تو خواب غم و غصه اس این نیس ک چون این سه تا توبیداری خوبن تو خواب هم معنی خوبی داشته باشن 

مادرت از کاری منعت میکنه ک اشتباهه ممکنه هر چیزی باشه ممکنه ارتباط با این اقا یا چیزای دیگه باشه 

عزیزم از کجا میدونی دوستت داره وقتی ارتباط نداری  زنگم زدی جواب نداده غیب شده  تعبیر ...

دوسم داشت هی هم گفت باهم باشیم ولی من نخواستم بخاطر اون کشید کنار

هیلی ممنون عزیزم

امروز هم نزدیک صبح دیدم انگار سه تا آقا دم در هستن یکیشون منو میخواد بگیره میگه باز کن میخوامت کارت ...

خوابت شاید از فکر و خیال باشه همه خوابا تعبیر نداره اینک درو بستی دستش بهت نرسیده خوبه