2777
2789
عنوان

هيچی نشده اختیار داداشمو گرفتن دست 😐😐😵‍💫

| مشاهده متن کامل بحث + 1548 بازدید | 75 پست
بنظرم دخترتون  بدین ترک جماعت چون رسنشون هست تمام جهاز ریز و درشت رو پسر میاره . ولی برا پسرتون ...

😂😂😂

ما هم متعادل ولی به نفع عروس چون فقط وسایل کوچیک رو میگیره دیگه وسایل بزرگ و خونه و عروسی و اینا با داماد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره بعضي ها رو ديدم همون اول كاري پسر مردم رو مي اندازند به جون خانواده اش!! والله دادش منم نامزده و شغل ازاد. عروسمون پزشك هست و جهاز انچناني  خريده، با اينكه وضع پدرش خيلي. متوسط هست!! اينو خواستم بگم كه عروس ما با اينكه پزشكه و جهاز درست و حسابي داره  هم خودش و هم خانواده اش چنان احترامي به برادر و خانواده ي ما ميزارن كه خودمون هم در حيرتيم! والله من بودم دخترم رو به شغل ازاد نمي دادم!!!

آره خیلی نمک نشناس شده اصلا اینطوری نبود جدیدا اینجوری شده 

بهتره ازالان هیچ چیزی روبه عهده نگیرین والارفته رفته انتظارشان بیشترمیشه تازه یه دستت دردنکنه هم نمیگن.بزارین خودشون به فکرخودشون باشن دختره هم شرایط داداشتومیدونسته قبول کرده. بابات وظیفه ای نداره راحتش بزارین تاحالاهم زحمت کشیده خیلی منت روسرش گذاشته

بنظرم دخترتون  بدین ترک جماعت چون رسنشون هست تمام جهاز ریز و درشت رو پسر میاره . ولی برا پسرتون ...

کی گفته توترکارسم  پسرتمام جهازومیخره من ترکم واصلاهمچین چیزی تاحالاندیدم برعکس همه چی رودخترمیخره

اره بعضي ها رو ديدم همون اول كاري پسر مردم رو مي اندازند به جون خانواده اش!! والله دادش منم نامزده و ...

آره درستش همینه وقتی یکیو قبول میکنی باید همه ویژگی هاش از جمله شرایط مالیش هم قبول کنی 

خوشبحالتون با این عروس تون قدرشو بدونین 😅😂

کی گفته توترکارسم  پسرتمام جهازومیخره من ترکم واصلاهمچین چیزی تاحالاندیدم برعکس همه چی رودخترمی ...

من چندتا هم اتاقی ترک داشتم همشون همینو میگفتن. زنجان و شیراز و همدان بودن.

و خدایی که به شدت کافیست...

اشتباه بزرگتون طلای ۲۰۰ تومنی دادین خوب گفتن دارن دیگه

اشتباه بعدی برا داداشتون زود بود چون به خودش متکی نیست

و این پر رو بودن داداشتونه بابات بگه من ندارم ناراضی باشی هم نمیتونم چند مدت بگه و نامزدی  رو طول بدین خودشون میفهمن 

من توی اوج نا امیدی معجزه خدا را دیده ام ❤ خدایا هوای هممون داشته باش 🤲🤲🤲

اونوقت پدرشوهر من نقش کلم رو بازی مرد توی عروسی ما،یعنی هزار تومن خرج نکرد،خودمون با بدبختی طلا گرفتیم عروسی گرفتیم شوهرمم خودش با کت و شلواری که ما خریده بودیم تشریف آورد خونه یعنی برای خونه حداقل یدونه قاشقم نیاورد با خودش،

تازه کلیم بابای من پکمک کرد برا رهن خونه و اینا،بعد الان پدر مادرش هی میگن بچه بزرگ کردیم بیاد کارامونو بکنه