2777
2789
عنوان

هيچی نشده اختیار داداشمو گرفتن دست 😐😐😵‍💫

| مشاهده متن کامل بحث + 1548 بازدید | 75 پست
اصلااا فکر نمی‌کردیم اینطوری باشن اصلااا 

اصن زمان ثابت کرده، طرف هرچی وضش بدتر باشه، اِهِن و طُلُبش بیشتره

ما ی فامیلی داشتیم ک دخترش دوستم بود، همزمان واسه جفتمون خاستگار اومد، وضع ما از اونا بهتر بود اونا یجای ۴۰ متری مستاجر بودن هیچیم نداشتن، ما خونمون ۱۵۰متر بود مال خودمون، حالا بابای من خیلی راحت گرفت و با ی طلای ناچیزی و بدون عروسی و اینا رفتم خونه بخت. ( وضع شوهر من از شوهر اون دوستم بهتره( بعد اون دوستم، چنان سخت گیری میکردن ب خاستگارش، طلای زیاد و عروسی آنچنانی و جهیزیه و فلان، دختره هیچی ام نبرد رسمه دختر حداقل دو سه تا وسیله میخره، من بابام واسم لباسشویی و یخچال و وسایل آشپزخونه کامل گرفت. بابای شوهرش بابامو دیده بود گفته بود ما خاستیم از ی خانواده متوسط دختر بگیریم ک اذیتمون نکنن، گیر چ دامی افتادیم

فک کن من خاستگاری تا عروسیم ۶ماه طول کشید، اونم ک همزمان با من خاستگار اومده بود براش، خاستگاری تا عروسیش ۲سال طول کشید

هرچی بری سمت خانواده های ضعیف تر واسه ازدواج ب خیال اینکه سخت نگیرن، اتفاقا همونا پدر آدمو درمیارن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصن زمان ثابت کرده، طرف هرچی وضش بدتر باشه، اِهِن و طُلُبش بیشتره ما ی فامیلی داشتیم ک دخترش دوستم ...

اررره دقیقا اینا هم همینن چشمشون افتاده به روشنایی خودشونو گم کردن

تو ظاهر خیلی خاکی و خودمونی ان انوقت الان دم درآوردن و مدعی حقوق داداشمن

چه پدرشوهری😐😐 نه به بابای من نه به پدر شوهر شما 😂😂

دیگه شانس 

بخدا دیگه اینقد عصبانیم ک نگو. قسطاشو نمیده ک ما بجاش بدیم، بجای کمکشه. میگه پسر بزرگ کردم واسه چی، وظیفه کمکم کنه. حالا ۴۷ سالشه ها. هرکی ندونه انگار ۸۰ سالشه 

دیگه شانس  بخدا دیگه اینقد عصبانیم ک نگو. قسطاشو نمیده ک ما بجاش بدیم، بجای کمکشه. میگه پسر بز ...

وایی این دیگه تهشه😐😂😂

من مامان بابام که عروسی کردن بابام تا چندماه حقوقشو با بابابزرگم اینا نصف می‌کرد انوقت حالا داداشم اینجوری شده 

تیکه های چی عزیزم؟  زیر گوشش میخونن وام ازدواج رو با طلا ها بده خونه بابات هم برات جهیزیه بگیر ...

داداشت باید عرضه داشته باشه جلو حرف زور وایسته بابات هم بزنه تو دهن داداشت حرف اضافه نزنه هم خونه هم جهزیه هم طلا چه گوه خوریا 

عزیزم زنگ بزن مادر زنش زیر رو روش یکی کن بگین ما همینیم بیشترم نمیتونیم ناراحتی به سلامت این داداش ماست و جیب خالیش مورد بهتری دارین دخترتون بدین بهش اینقدر پدر پیر منو حرص جوش ندین اگه یه تارمو از سر بابام کم بشه بخاطر جوش زدن کار شما روزگارتون سیاه میکنم

داداشت باید عرضه داشته باشه جلو حرف زور وایسته بابات هم بزنه تو دهن داداشت حرف اضافه نزنه هم خونه هم ...

هی خواهر چی بگم یه طوری گرفتنش تو مشتشون دیگه ما هم حریفش نیستیم 

بابام دیگه رهاش کرده کاری باش نداره 

بنظرم دخترتون  بدین ترک جماعت چون رسنشون هست تمام جهاز ریز و درشت رو پسر میاره . ولی برا پسرتون از شاهرودیا دختر بگیرین چون دقیقا برعکس ترکا جهاز کامل بدون کم کسر میدن دخترم میذارن روش😂 اگه میخواین متعادل تقسیم کنید هم با مشهدیا وصلت کنید چون نصف نصف میارن میرن سر زندگیشون

و خدایی که به شدت کافیست...
عزیزم زنگ بزن مادر زنش زیر رو روش یکی کن بگین ما همینیم بیشترم نمیتونیم ناراحتی به سلامت این داداش م ...

ما روز اول خاستگاری بشون گفتیم حتی مامانم دوبار تاکید کرد که داداشم هیچی نداره خودشه و لباسا تنش 

منتهی وضع ما بهتر از اوناست اینا هم با خودشون گفتن خب باباش جورشو میکشه 

واقعا هم کشید همین که 200 میلیون طلا دادیم بش تا الان خیلیه واقعا سخته تو این شرایط بابام بخاد همه چی رو بگیره واسش 

والا تقصیر خودتونه ادم قحط بود از این خانواده ی گدا گشنه دختر گرفتین

دیگه اینطوری ام نیست 

میشناختیمشون آدمای خاکی بودن اینجوری نبود که ایراد بگیرن الان نوبت به ما رسیده اینجوری شدن..