سلام بچه کن کاربر قدیمی ام شوهرم گوشیم شکونده با خط مامانم اومدم الان نیستین من نفقه و مهریه مو اجرا گذاشتم کی بنظرتون نفقه بهم میدن خیلی سختمه با ی نوزاد بیرونم کرده شوهر عوضی ام
تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیمکارت دیگه با این کاربری اومدم با سیمکارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
دعا خبر مرگشون بیارن خودش و مادر و خاله های عوضیش ک منو اینجور کردن
تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیمکارت دیگه با این کاربری اومدم با سیمکارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
کارای ثبت و دادگاه رو انجام دادی؟صورتجلسه پلیس رو گرفتیکه بیرونت کرده؟
حدودا یک هفته تا یک ماه طول میکشه بستگی به شلوعی دادگاهها داره
❤️چجوری میشه یکی رو که بیشتر سالای عمرتو باهاش زندگی کردی اینقدررر نامرد ازآب در بیاد❤️چقدر سکوت سخته وقتی پراز حرفی ❤️تراپیستم عجیبترین جمله ی ممکن رو بهم گفت :"《 میدونی چرا تغییر سخته؟چون ادمی رنج آشنا رو به خوشی ناآشنا ترجیح میده.از دایره ی امنت بیرون بیا 》 سقوطی مبهم در میان اقیانوس طوفانی مغز💥 میدونم آخر قصه تلخ این روزام شیرینه..یه حسی ته دلم داره میگه تو کمکم میکنی میدونم .ایمان دارم بهت...تو از اعماق دلم خبر داری.خداجونم شکرت برای تمام داشته ها...✌️✌️
اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
خواب بودم تو حال با قیچی و اره کتکم زد و درو قفل کردن روم خودش مادرش. خونه نمیگرفت و میگفت نمیتونم تو شهر زندگی کنم بخاطر بچم و وضعیت مالی بد خانوادم دیگه قبول کردم پیش خانه مادرش اینا زندگی میکردیم ی مدته تو اتاقشون شوهرم خرج نمیکرد
اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
بعد ده سال زندگی واقعا سخته برام قلبم داره تیر میکشه
خواب بودم تو حال با قیچی و اره کتکم زد و درو قفل کردن روم خودش مادرش. خونه نمیگرفت و میگفت نمیتونم ...
مادرشوهرم آشپزخونه قدیمی در شو قفل میکرد آرزوی ی غذا داشتم بخورم گرسنگی میکشیدم فقط هرچقدر ب شوهر عوضیم میگفتم جدا خرید کن ماهم بخوریم انگار کر بود
همونجا که بیرونت کرد باید مامور میاوردی که این انداختت بیرون یان از آدم عوضی چجوری میخ ...
تذسیدم بچمو بگیرم شهر خودم و شهر خونه بابام هفتصد کیلومتر فاصله داره فرار کردم خونه خالم اونم فقط گفت تا بچتو ازت نگرفتن با اتوبوس برو شهرتون اینجا اومدم برا شکایت برا زحمتی بدنم قبول نمیکنن میگن باید اصفهان شکایت کنی
منپم تصمیممو گرفتم خانوادم نمیزارن جدا شم میخوام خونه بگیرم وسایلمو ببرم فعلا هم خواهرم در ...
این شدنی نیست خب ازت شکایت میکنه.وضع مالیت خوبه؟ببین اگر نیا، مالی نداری و میتونی خونه بگیری.انجام بده بعد یه دعوا درست کن که شوهرت بیرونت کنه.زنگ بزن ۱۱۰صورتجلسه کنن.دیگه برای مهریه و نفقه اقدام کنی نمیتونه عدم تمکین بزنه
❤️چجوری میشه یکی رو که بیشتر سالای عمرتو باهاش زندگی کردی اینقدررر نامرد ازآب در بیاد❤️چقدر سکوت سخته وقتی پراز حرفی ❤️تراپیستم عجیبترین جمله ی ممکن رو بهم گفت :"《 میدونی چرا تغییر سخته؟چون ادمی رنج آشنا رو به خوشی ناآشنا ترجیح میده.از دایره ی امنت بیرون بیا 》 سقوطی مبهم در میان اقیانوس طوفانی مغز💥 میدونم آخر قصه تلخ این روزام شیرینه..یه حسی ته دلم داره میگه تو کمکم میکنی میدونم .ایمان دارم بهت...تو از اعماق دلم خبر داری.خداجونم شکرت برای تمام داشته ها...✌️✌️