2777
2789
عنوان

خانمایی که باردار شدن و از علائمشون سینه درد بود

| مشاهده متن کامل بحث + 52525 بازدید | 50 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم پري بايد بياد و اگه نياد تا دو روز ديگه يعني مامان شدم.بعد از ٦ ماه انتظار.اميدوارم هممون مامان ...

انشالا بارداری گلم. خدا دل هممونو شاد کنه

پسرم دنیامه ⁦❤️⁩😍

دوستان به خدا اینقدر تو فکرش نرید و حساس نباشید و اینو بدونید که هر ماهی که کاملا بیخیال شدید و فقط پیشگیری نکردید و اصلا بهش فکر نکردید که خدایا میشه یا نه همون ماه باردار میشید.این یه چیز ثابت شده هست.

فکر زیادی باعث استرسه و این باعث نگرفتن میشه.

الهی آن ده که آن به. خدایا خودت کمکم کن.
دوستان به خدا اینقدر تو فکرش نرید و حساس نباشید و اینو بدونید که هر ماهی که کاملا بیخیال شدید و فقط ...

بخدا نمیتونم بیخیال بشم. بد جوری درگیرشم نمیدونم چیکار کنم که یکم بیخیال شم استرس دارم بدجووووور میدونمم برام خیلی بده و باعث میشه به تاخیر بیفته 😩

پسرم دنیامه ⁦❤️⁩😍
بخدا نمیتونم بیخیال بشم. بد جوری درگیرشم نمیدونم چیکار کنم که یکم بیخیال شم استرس دارم بدجووووور مید ...

همین خیلی بده خیلی حتی اگر نا امید و بشی و بیخیال باشی بهتر جواب میگیری تا اینکه همش درگیر باشه ذهنت

الهی آن ده که آن به. خدایا خودت کمکم کن.
واقعا نمیشه بهش فکر نکرد ولی من زیاد استرسی نیستم ولی بهرحال منتظرم 

خدا انشالا زودتر دامن هممونو سبز کنه و بیشتر از این منتظرمون نذاره به حق قرآن. گناه داریم 😣

پسرم دنیامه ⁦❤️⁩😍
خدا انشالا زودتر دامن هممونو سبز کنه و بیشتر از این منتظرمون نذاره به حق قرآن. گناه داریم 😣

الهی آمین 

🌹خدا همیشه بهترینها را برایت میخواهد صبور باش و به خدایت اطمینان کن 🌹

عزیزم شما باردار شدبد ؟

برا سلامتی نی نیم لطفا صلوات بفرستید❤️❤️خدا جونم مرسی نا امیدم نکردی❤️