2777
2789

چجوری رفتار کنم البته تست داره دوروز 

تجربه فروشندگی دارم ولی تو حیطه لباس نبوده 

الان مشتری اومد بعد از خوش آمد چجوری راهنماییش کنم  و چی بگم 

چجوری رفتار کنم و چیکار نکنم که بین چند نفر دیگه که اومدت برا تست گزینش بشم؟ 

ممنون میشم اگه کسی تجربه و اطلاعاتی داره در این زمینه دریغ نکنه 💙🙏

خوشحال صاحب کارتون دنبال یاد گرفتنی من دنبال نیرو ام هیچکس خوب نیومد میتونم بپرسم چقد حقوق بهتون دادن؟

بابا جون تا لحظه مرگ آخرین باری که دستای نحیفتو تو دستم گرفتم و رگای کبودتو نوازش کردم یادم نمیره گاهی چه زود دیر می شود😔اگر دوست داشتید برای شادی روح پدرم فاتحه بفرستید😔🙏 من آن گلبرگ مغرورم که میمیرد ز بی آبی ولی با خفت و خاری پی شبنم نمی گردم😌

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

والا ظاهرا ما میریم داخل ی بوتیک خوش اومدید میگن و لباسو ب زور باز میکنن ۴   ۵   تا   ...

اه اه اه تازه من وقتی لباس مد نظرم تو اون پنج تا نیست عذاب وجدان میگیرم که میخواد تا کنه

بابا جون تا لحظه مرگ آخرین باری که دستای نحیفتو تو دستم گرفتم و رگای کبودتو نوازش کردم یادم نمیره گاهی چه زود دیر می شود😔اگر دوست داشتید برای شادی روح پدرم فاتحه بفرستید😔🙏 من آن گلبرگ مغرورم که میمیرد ز بی آبی ولی با خفت و خاری پی شبنم نمی گردم😌
والا ظاهرا ما میریم داخل ی بوتیک خوش اومدید میگن و لباسو ب زور باز میکنن ۴   ۵   تا   ...

وای آره اینکه راه میوفتن دنبال مشتری خیلی اذیت میکنه مشتری رو ولی چاره ای نیس اگه فروشنده ندوعه دنبالش کارفرماش میخوردش💔

بهترین رفتاری که از یه فروشنده دیدی چی بود و چجوری باهاتون صحبت کرد مصلا چجوری تو انتخابت تاثیر گذاشت و چه سوالایی پرسید 

ممنون میشم کمک کنی 

خوشحال صاحب کارتون دنبال یاد گرفتنی من دنبال نیرو ام هیچکس خوب نیومد میتونم بپرسم چقد حقوق بهتون داد ...

جدی امیدوارم اینجوری که میگی باشه چون رقابت واقعا تو این کار زیاده و یه فروشگاه بزرگه همکارم زیاد دارم تک شیفت 6تومن 

جدی امیدوارم اینجوری که میگی باشه چون رقابت واقعا تو این کار زیاده و یه فروشگاه بزرگه همکارم زیاد دا ...

پس چرا من دوشیفت 13,کسی نمیاد هوف😩

خوشحال صاحب کارتون دنبال یاد گرفتنی من دنبال نیرو ام هیچکس خوب نیومد میتونم بپرسم چقد حقوق بهتون داد ...

شما مغازه لباس دارین میشه راهنمایی کنین که دوست دارین فروشندتون چجوری باشه و یکمم حرف زدن با مشتری بهم یاد میدین چون تجربه ای تو فروش لباس ندارم 

وقتی مشتری نیا چه سوالایی ازش کنم 

دنبالش راه بیوفتم همش؟ 

چجوری ازش تعریف کنم که اغراق و بی ادبی نباشه

وای آره اینکه راه میوفتن دنبال مشتری خیلی اذیت میکنه مشتری رو ولی چاره ای نیس اگه فروشنده ندوعه دنبا ...

بهترین چیزی که دیدم این بوده که وقتی کمک خواستم فروشنده اومد و کنارم موند یعنی اگه صداش نمی کردم نمی اومد خودمم بعضی وقتا تو فروشندگی دنبال مشتری میرم تا همراهش باشم اگه کمک خواست ولی بهش نگاه نمیکنم معذب نشه فقط قفسه کناریشو مرتب میکنم 

خواهش نه بی محلی کن نه زیاد به پرو پای مشتری بپیچ..یه سوال بپرس کمک خواستید در خدمتم و تمام.البته بعصی فروشنده ها زرنگن.من دیشب رفتم صندل بخرم از مغازه با دو دست لباس اومدم بیرون

شما مغازه لباس دارین میشه راهنمایی کنین که دوست دارین فروشندتون چجوری باشه و یکمم حرف زدن با مشتری ب ...

نه عزیزم کار ما چیز دیگه آیه یجوریایی به مغازه دارها میفروشیم جنس های جدید رو حین خرید معرفی میکنیم و از خوش فروش بودنشون میگیم جدید بودن خاص بودنو...در آخر امر دیگه ای ندارین؟و فاکتور بسته میشه در حین هم نیاز خود مشتری که بخواطرش اومده اولویت اوله

بهترین چیزی که دیدم این بوده که وقتی کمک خواستم فروشنده اومد و کنارم موند یعنی اگه صداش نمی کردم نمی ...

مثلا برای روز تست چجوری باشم ک گزینش بشم 

مشتری رو چجوری راهنمایی کنم چی بگم یا اگه سوالی کرد که نمیدونستم چون تازه اونجا رفتم 

و اول که میرم باید برم جای همه جنسا و قیمت اشونو تا حد امکان حفظ کنم؟ 

مثلا مشتری اومد بعد خوش آمد بگم چیز خاصی مد نظرتون هست میتونم کمکتون کنم 

یا اگه لباسی پوشید ک بهش اومد بگم چقد خوش سلیقه 

راستش از پاچه خاری الکی و دروغ بدم میاد امیدوارم دووم بیارم و قبولم کنن

ممنون میشم کمک کنین چون اگه یجا وایسم نگا کنم بیرونم میکنن همین امروز باید مث جوجه اردک برم سوالای مناسب ولی بپرسم زیاد حرف نمیزنم

وای آره اینکه راه میوفتن دنبال مشتری خیلی اذیت میکنه مشتری رو ولی چاره ای نیس اگه فروشنده ندوعه دنبا ...

ی بار رفتیم کفش فروشی کفشه ۱ میلیونی بود میگفت اینا بدلین فقط قیمت دارن برین ی جای دیگه خرید کنید😂🤧

یکی دیگه این بود ک لباساش واقعا خوشگل و گرون بودن ولی میگفت من خرید بیشتر سود کمتر دارم الان ۲ ساله مشتری ثابتش

خلاصه همین بود دیگه بقیشون همشون چیز بودن 

.‌‌

خواهش نه بی محلی کن نه زیاد به پرو پای مشتری بپیچ..یه سوال بپرس کمک خواستید در خدمتم و تمام.البته بع ...

جدی چیکار کرد چه سوالایی پرسید ازت میشه بگی 

و چجور تو انتخابت تاثیر داشت بدون اینچه اذیت بشی و لباسم خریدی ازش

مثلا برای روز تست چجوری باشم ک گزینش بشم  مشتری رو چجوری راهنمایی کنم چی بگم یا اگه سوالی کرد ...

سعی کن روز اول رو به یادگیری رنگ و طرح و جای لباس ها و نگاه کردن به همکارات که چجوری صحبت میکنند بپردازی من به عنوان کارفرما از کسی که روز اولی که میاد میشینه خوشم نمیاد روز اول رو دنبال یادگیری و گشت و گذار تو فروشگاه باش وقت بر نشستن زیاده نگران نباش یکی دیروز اومده هیچی بلد نیست از وقت اومده گوشی بازی و تایم ناهارم رفته تو اتاق خوابیده در صورتی که اون اتاق جای خواب نیست و بقیه هم استفاده میکنن نمی‌دونم خوشم نیومد .ولی باز فرصت میدم با گوشیتم زیاد ور نرو اگر کاری داری هم بذار برای بعدا