2777
2789

سلام من ۲۴ سالمه .حدودا ۲ ساله حس میکنم اعسردگی شدید گرفتم جوری که هم روحی هم جسمی درگیرم کردخ .جسمی .تیرویید کم کار .ریزش مو .کیست تخمدان .مشکل خواب .جوش کمر .و اضافه وزن پیدا کردم.

روحی هم به شدت زود رنجم .زود عصبی میشم و دیگه هیچی دست خودم نیست ..بعضی وقتا آرزو مرگه کسایی که خیلی دوسشون دارمو میکنم...دوست ندارم تو جمع و مهمونی برم .دوست ندارم اصلا پامو از خونه بذارم بیرون .و بدتر از همه اینکه ۲ سال پیش که شروع این موضوع بود از کارم استعفا دادم .و دیگه سراغ کاری نرفتم .الان نیازه که برم سر کار ولی انگار یه قدرتی جلومو میگیره حتی کارو پیدا میکنم .خوشم میاد ولی روز اولش که میشه نمیرم .این موضوع داره باعث میشه از زندگی عقب بمونم .بیشتر وقتادتو اتاقمم .از نظر حاد بودن بخوام بگم هیچوقت به خودکشی فکر نکردم .ولی دایم تو ذهنم به بدبختیام فکر میکنم .و اینم بگم شرایط،رفتن پیش تراپیست و روان شناسو ندارم 

فقطتنها رااهش اینه خودتو بخدا نزدیک کنییییی 

بعد شروع کن شکر گزاری کردن ی دفتر بخر از هر چیزی ک داری یا یکم خوشحالت میکنه شکر گزاری کن 

مثلا خدایا بابت خون تو رگام شکرت 

حتما سحر حیز شو حتماااااااا 

ورزش کن برو باشگاه نمیتونی باشگاه بری برو پیاده روی تند 

بخودت برس ی رژ بزن تو خونه 

دوربرت تو خونه نزار اصلا کثیف باشه 

سوره اعلی بخون 

خیلی با خدا حرف بزن خیلییی 

اگه تموم مریضیات خوب نشدن بیا هر چی دوست داری فحش بدی بگو بهم 

اینو یادت باشه فقط و فقط و فقط خدا میتونه بهت کنه و جز اون کسی رو نداری 

خدایا پناهم باش جز تو پناهی ندارم ♥♥♥♥♥♥♥تیکر هدفمه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون از راهنماییت حتما اینوکارو میکنم بلکه خدا کمکم کنه

اره حتما جواب میگیری 

فقط ی چیز دیگ کلا سرگرم شو ببین چی دوست داری همونو ادامه بده 

برات شادی و ارامش و سلامتی ارزو مبکنم 

میشه نتایجتو دقیق تر بگی

ببین نمیدونم چجوری بگم بهت 

خوب وقتی ک ادم رابطه شو با خدا نزدیک تر کنه ب اصل وجودی خودش ب ی ابر قدرت ب کسی ک همه چیز تمومه تکیه کرده واین یعنی همه چیز ارامش خوشبختی 

مثلا من ی تابلو ایه الکرسی تو خونمونه وقتی نگاه اسم الله میکنم ی ارامش خاصی میگیرم وقتی دلم از ادما گرفته بخدامیگم ببین دیدی چیکار کردن همش با خدا حرف میزنم دلم خیلی اروم میشه خیلییییییییییییی 

یا وقتی گفتم شکر گزاری کنه اسی داری ب هستی حس خوب میفرستی تو فرکانس راضی شده ها میری و خیلی بیشتر از اون چه ک بخای بهت تعلق میگیره 

یا گفتم اطراف و دوربر اسی نزاره کثیف باشه مرتب تمییز باشه محیط اطرافش بخاطر اینه ک اشفتگی ذهنیش رو از بین میبره 

یا گفتم سحر خیز باشه بخاطر اینکه اول اون تایم ی انرژی خاصی تو کل زمین پخش میشع و اینکه ارامش اون لحظه واسه کسی ک افسرده اس و مشکل اعصاب داره ارامش بخشه 

نمازشم اول وقت بخونه ک اگه خدای نکرده کسی براش دعا طلسم  گرفته باشه باطل بشه