2777
2789
عنوان

تپش قلب گرفتم

360 بازدید | 17 پست

خانمواخداخیرتون بده ازساعت دوگوشی دستم بودیه دفعه تپش قلب گرفتم جوری که صداشومیشنیدیم.دست وپام یخ کردومیلرزید.قلبم انگارهوری میریخت.

وقتی ♥️  خدا  ♥️راداری چه غم ازسیلاب حتی باقایق کاغذی!!!

الان یکم بهترشدم اماهنوزتپش ولرزدارم اصلانخوابیدم فکرمیکردم میخوام سکته کنم اب خوردم راه رفتم قران خوندم خوب نشده.قرص اسپرین داریم ازاین دورنگ هااشکال نداره بخورم

من ی بار شدید تپش قلب گرفتم کمرم درد میکرد حالت تهوع داشتم دستوپام شدید دردمیکرد

نفسم ب زور بالامیومد

همزمان ک داشتم وصیتمو ب عزراعیل میگفتم خوابم برد صبح از همه وقتا سروحال تر بودم

اکانت مشترک منو دخترخالمه❤ با صاحب اکانتا کارداشتین ب اکانت حیران ومسیحا پیام بدین🌸😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ی بار شدید تپش قلب گرفتم کمرم درد میکرد حالت تهوع داشتم دستوپام شدید دردمیکرد نفسم ب زور بالامیو ...

خودت خوب شدی من میترسم شوهرمم نیست بچه هام خوابن میگم چیزیم نشه

من دیشب احساس میکردم میخوام سکته کنم از تپش قلب زیاد واییی

وایعنی علتش چیه

من میگم نکنه براسقوط هواپیماغصه خوردم یکمم گریه کردم سرهمونه

دولیوان خوردم یکی باگلاب یکی بااب لیمو

پس بگیر بخواب 

من قلبم مریضه بهش اهمیت نمیدم خیلی تپش قلب میگیرم 

گاهی وقتا یه استرس حتی یه قرص حساسیت یا غذای سنگین باعث تپش قلب میشه 

۴قل بخون به آب بخور

به حکمتش دل بسپار(خدا)