2777
2789
عنوان

با این خانواده چیکار کنم

159 بازدید | 10 پست

سلام بچه ها همش فکر و خیال دارم اعصابم خرد شده از دست خانوادم 

همش بابام دعوا میکنه با مامانم 

زده تو گوش خواهرم سر اجاره خونه 

بعدش به مامانم میگه چرا من بهش زنک نمیزنم دختره شعور نداره و اینا

منم دوست ندارم زنگ بزنم 

خیلی خانوادم مخل اسایشم شدن 

هم خانواده خودم هم شوهرم 

واقعا پنیک میشم 

نصف حقوقمم دور از چشم شوهرم دارم ب خانوادم میدم

من دوست ندارم هیچ جا برم خونه خودم راح ترن

عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من اگه بابام نبود زندگیمون بهتر بود

منم بابام اعتیاد داشت گند زد ب زندگی هممون

ولی دلمم براش میسوزه ادم ساده و مهربونیه و دوسم داره

عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم
[QUOTE=340254806]منم بابام اعتیاد داشت گند زد ب زندگی هممون ولی دلمم براش میسوزه ادم ساده و مهربونیه ...

من از داداشم خیلی متنفرم ی اوم چندش حال بهم زنه فقطم ۱۳ سالشه ولی بشدت لجنه

من از داداشم خیلی متنفرم ی اوم چندش حال بهم زنه فقطم ۱۳ سالشه ولی بشدت لجنه

من داداش ندارم ی خواهر دارم ک کنکور هیچی قبول نمیشه

نمیدونم چزا رتبه های بالا میگیره درسم میخونه 

سر اون ک بره دانشگاه بعش پول میدم 

من داداش ندارم ی خواهر دارم ک کنکور هیچی قبول نمیشه نمیدونم چزا رتبه های بالا میگیره درسم میخونه&nb ...

خوب میکنی من هیچ در امدی ندارم خودم شوهرم وضعش بد نیست ولی همه چی خودش میخره پولی دست من نمیده نهایتا ۱تومت بده اونم میدونه و میپرسه چکارش کردم

خوب میکنی من هیچ در امدی ندارم خودم شوهرم وضعش بد نیست ولی همه چی خودش میخره پولی دست من نمیده نهایت ...

من هیچی برای خودم ولی پس انداز کنم

چی بگم اشکال نداره میگذره