یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
هرچه زودتر بهتر دختر من ۶/۵ ساله است .. و بیش از ۳ سال هست که ژیمناستیک کار میکنه
من پسرم ۴/۵ساله اس میخوام بفرستمش همش میترسم نکنه مربی با زور بهشون یاد بده یا مثلن فشار بده دستو پاشونو
و اینکه لاغر ضرر نداشته باشه براش؟ برا قد کشیدن خوبه؟چیا بدم بهش بخوره اگه کلاس رفت ؟ یا چند روز در هفته هست هر دفعه چند ساعته؟ مربی زن باشه بهتر یا مرد ..
من پسرم ۴/۵ساله اس میخوام بفرستمش همش میترسم نکنه مربی با زور بهشون یاد بده یا مثلن فشار بده دستو پا ...
برا قد کشیدن خوبه تواین سن همکلا مربی زن بهتره حالا چه ورزش چه چیزای دیگه چون بچه ها علاقه مند میشن خانوما بیشتر حوصله به خرج میدن و با محبت تر هستن معمولا ۳ جلسه در هفته هر دفعه ۱ ساعت یا ۱ و نیم هست برا اندام لاغرم مشکلی نداره ببخشید من جواب دادم بیشتر برا اینکه نظرم در مورد زن یا مرد بودن رو بگمجواب دادم