2777
2789
عنوان

ویارونه برای زن حامله چی ببرم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 591 بازدید | 32 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس براش لواشک و تنقلات میخرم با میوه های فصل می‌خوام ربان صورتی بگیرم عکس زن حامله هم روی مقوا بکشم ...

اگه مثل من باشه که بنده خدا نمیتونه بخوره من معدم به لواشک و الوچه و فلان ری اکشن میکنه و تا صبح معده درد میکشم

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

واسش‌مربای به درست‌کن به بچرو خوشگل میکنع 

عه برم به بجوشونم بخورم 😁

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

اگه مثل من باشه که بنده خدا نمیتونه بخوره من معدم به لواشک و الوچه و فلان ری اکشن میکنه و تا صبح معد ...

از زیر زبونش یه جورایی کشیدم به چی حساسه گفت مرغ نمیتونم بخورم ظاهراً مشکلی نداره من می‌خوام میوه و تنقلات جدا براش بزارم غذا و مربا و حلوا و اینجور چیزا هم براش جدا میبرم ایشالله به مشکل نخوره 

کاش یکی برامنم میاورد😕

اجیل ومیوه خوبه هم ممنوعیت نداره هم مفیده برابچه 

تنقلاتم لواشک خونگی خیلی خوبه 

من که خیلی دوس دارم اینا تنها چیزایه که ازوقتی حاملم میتونم بخورم 😅

غذا به نظرم نبر یا ازش بپرس چون تو بارداری ادم رو بعضی غذا حساس میشع نمیتونه بخوره مثلا خودم تمامی غذا نفرت دارم ول بارداری قبلیم فقط گوشت نمیخوردم

از زیر زبونش یه جورایی کشیدم به چی حساسه گفت مرغ نمیتونم بخورم ظاهراً مشکلی نداره من می‌خوام میوه و ...

دستت درد نکنه خیلی خوبه 

به خدا بارداری خیلی سخته اصلا 

ایشالله بارداری راحت داشته باشی ویار نکنی عین من 

کاش یکی برامنم میاورد😕 اجیل ومیوه خوبه هم ممنوعیت نداره هم مفیده برابچه  تنقلاتم لواشک خونگی ...

راستی میگن شیر وعسل باعث میشه نی نی خوشگلتر بشه مامانشم کمتراذیت بشه توبارداری ازطرف من توصیه کن بخوره

دستت درد نکنه خیلی خوبه  به خدا بارداری خیلی سخته اصلا  ایشالله بارداری راحت داشته باشی ...

مرسی گلم خودم هنوز قسمت نشده ولی این دختردایی شوهرم پنج ماهشه حاملس می‌خوام براش ببرم ممنون از محبتت

راستی میگن شیر وعسل باعث میشه نی نی خوشگلتر بشه مامانشم کمتراذیت بشه توبارداری ازطرف من توصیه کن بخو ...

ع براش خوبه پس براش یک کیلو عسل هم میخرم با شیر مرسی از نظرت گلم