2777
2789
عنوان

ویارونه برای زن حامله چی ببرم؟

598 بازدید | 32 پست

سلام دختر دایی همسرم حاملس یه دخمل قطعا زیبا😍می‌خوام براش ویارونه ببرم بنطرتون چه خوراکی هایی بزارم داخل باکسش نمی‌خوام ازش بپرسم که بردم سورپرایز بشه 

واسه من ترشک وترشی بیار

اونو نمیدونم

حامله هم نیستم

شروع رژیم 8 مهر 1403...وزن اولیه 75....قد 160...از خدای مهربونم میخوام توی این راه کمکم کنه که مهر سال دیگه امضامو به روز کنم وبنویسم به وزن ایده آلم رسیدم...آاااامیــــــن🙏🏻🙏🏻🙏🏻

آخه بعضی از باردارا پرهیز دارن مثلاً مواد شیرین نخورن یا فشار بشدت پایین ترشیجات نخورن

ب نظرم اش رشته درست کن ک نه شیرینه نه ترش هوا هم خنکه میچسبه

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بنظرم بپرس،چون هرکس تو بارداری رژیم خاصی داره شاید چیزی ک برای بقیه مشکلی نداره برای اون سم باشه‌.ولی در کل انواع شکلات خونگی و دسر های میوه ای و آجیل و شیرینی خشک بدون زعفرون و ادویه خیلی مناسبه

دستتون درد نکنه 

شیرکاکائو لواشک بهداشتی خانگی   کیک خانگی 

اگه راحت هستید باهاش داخل ی باکس گوجه سبز توت فرنگی بزارید همه رو تزیین کنید داخل ی باکس 

من از اینجا متشکرم از مهربونیتون از قلب مهربونتون مرسی که ب خانم باردار اهمیت میدید ❤️

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️
بنظرم بپرس،چون هرکس تو بارداری رژیم خاصی داره شاید چیزی ک برای بقیه مشکلی نداره برای اون سم باشه‌.ول ...

خودم میخواستم براش دلمه و دسر و میوه و سالادماکارانی و چندتا هم تنقلات بگیرم 

خودم میخواستم براش دلمه و دسر و میوه و سالادماکارانی و چندتا هم تنقلات بگیرم 

خیلیم عالیه اند،بجز سالاد ماکارانی چون سس مایونز بخاطر سفیده تخم مرغ خامی ک داره خطرناکه خصوصا سه ماه اول ممنوعه

قربونت عزیزم خودت خوبی.اره خیلی دوسش دارم ممنون از راهنمایی خوبت گلم 

زنده باشید مهربان دختر

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️
خیلیم عالیه اند،بجز سالاد ماکارانی چون سس مایونز بخاطر سفیده تخم مرغ خامی ک داره خطرناکه خصوصا سه ما ...

ع جدی ممنون که بهم گفتی واقعا نمی‌دونستم چون خودم هنوز مادر نشدم ممنون عزیزم 

ع جدی ممنون که بهم گفتی واقعا نمی‌دونستم چون خودم هنوز مادر نشدم ممنون عزیزم 

غذاها و خوراکی های خونگی خیلی خوبن دستت درد نکنه براش میبری❤️

دلمه هم اگ ازین سبزی های مخصوص دلمه میریزید توش درست نکن چون انواع سبزی ها حتی قرمه سبزی سه ماه اول ممنوعه

غذاها و خوراکی های خونگی خیلی خوبن دستت درد نکنه براش میبری❤️ دلمه هم اگ ازین سبزی های مخصوص دلمه م ...

قربونت عزیزم ممنون که راهنمایی کردی چون خیلی چیزا رو نمی‌دونستم ممنوعه نه سبزی خاصی نمیریزم