2777
2789
عنوان

ویارونه برای زن حامله چی ببرم؟

588 بازدید | 32 پست

سلام دختر دایی همسرم حاملس یه دخمل قطعا زیبا😍می‌خوام براش ویارونه ببرم بنطرتون چه خوراکی هایی بزارم داخل باکسش نمی‌خوام ازش بپرسم که بردم سورپرایز بشه 

واسه من ترشک وترشی بیار

اونو نمیدونم

حامله هم نیستم

شروع رژیم 8 مهر 1403...وزن اولیه 75....قد 160...از خدای مهربونم میخوام توی این راه کمکم کنه که مهر سال دیگه امضامو به روز کنم وبنویسم به وزن ایده آلم رسیدم...آاااامیــــــن🙏🏻🙏🏻🙏🏻

آخه بعضی از باردارا پرهیز دارن مثلاً مواد شیرین نخورن یا فشار بشدت پایین ترشیجات نخورن

ب نظرم اش رشته درست کن ک نه شیرینه نه ترش هوا هم خنکه میچسبه

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم بپرس،چون هرکس تو بارداری رژیم خاصی داره شاید چیزی ک برای بقیه مشکلی نداره برای اون سم باشه‌.ولی در کل انواع شکلات خونگی و دسر های میوه ای و آجیل و شیرینی خشک بدون زعفرون و ادویه خیلی مناسبه

دستتون درد نکنه 

شیرکاکائو لواشک بهداشتی خانگی   کیک خانگی 

اگه راحت هستید باهاش داخل ی باکس گوجه سبز توت فرنگی بزارید همه رو تزیین کنید داخل ی باکس 

من از اینجا متشکرم از مهربونیتون از قلب مهربونتون مرسی که ب خانم باردار اهمیت میدید ❤️

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️
بنظرم بپرس،چون هرکس تو بارداری رژیم خاصی داره شاید چیزی ک برای بقیه مشکلی نداره برای اون سم باشه‌.ول ...

خودم میخواستم براش دلمه و دسر و میوه و سالادماکارانی و چندتا هم تنقلات بگیرم 

خودم میخواستم براش دلمه و دسر و میوه و سالادماکارانی و چندتا هم تنقلات بگیرم 

خیلیم عالیه اند،بجز سالاد ماکارانی چون سس مایونز بخاطر سفیده تخم مرغ خامی ک داره خطرناکه خصوصا سه ماه اول ممنوعه

قربونت عزیزم خودت خوبی.اره خیلی دوسش دارم ممنون از راهنمایی خوبت گلم 

زنده باشید مهربان دختر

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️
خیلیم عالیه اند،بجز سالاد ماکارانی چون سس مایونز بخاطر سفیده تخم مرغ خامی ک داره خطرناکه خصوصا سه ما ...

ع جدی ممنون که بهم گفتی واقعا نمی‌دونستم چون خودم هنوز مادر نشدم ممنون عزیزم 

ع جدی ممنون که بهم گفتی واقعا نمی‌دونستم چون خودم هنوز مادر نشدم ممنون عزیزم 

غذاها و خوراکی های خونگی خیلی خوبن دستت درد نکنه براش میبری❤️

دلمه هم اگ ازین سبزی های مخصوص دلمه میریزید توش درست نکن چون انواع سبزی ها حتی قرمه سبزی سه ماه اول ممنوعه

غذاها و خوراکی های خونگی خیلی خوبن دستت درد نکنه براش میبری❤️ دلمه هم اگ ازین سبزی های مخصوص دلمه م ...

قربونت عزیزم ممنون که راهنمایی کردی چون خیلی چیزا رو نمی‌دونستم ممنوعه نه سبزی خاصی نمیریزم